Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sj Samurai Hakkında Yardım
evet baktım ona iritibata geçtim 12750 ye biter diyor sahibi pazartesi maltepe de olucam yakından görmeyi düşünüyorum gerçi neye bakacağımıda bilmiyorum da :)
Ynt: Sj Samurai Hakkında Yardım
teşekkür ederim evet vitaralara da baktım ama bütçeme göre istanbul da yada yakınlarda bulamadım samurai fikride vitaraları araştırırken çıktı ortaya zaten
Merhaba daha önce benzer konular açılmış biraz bakındım ama yeterli bilgi edinemedim yardım ederseniz çok sevinirim Günlük kullanım ve hafta sonları küçük doğa gezileri için bir araç almak istiyorum
cj5 ler ile başladım araştırmaya sonra 96-97 2.0 frontera sport şimdi de 91-93 sj samurai oldu...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba Serkan ben bu aralar sanırım bi cj 5 sahibi oluyorum almak istediğim araç için araştırma yaparken rastladım siteye ve anladım ki bu araç henüz sahibi olmadan güzel şeyler katıyor insana :) site gerçekten keyifli bir ortama benziyor güzel...