ssrkan kullanıcısının son içeriği

1. ssrkan

Sj Samurai Hakkında Yardım

Ynt: Sj Samurai Hakkında Yardım evet baktım ona iritibata geçtim 12750 ye biter diyor sahibi pazartesi maltepe de olucam yakından görmeyi düşünüyorum gerçi neye bakacağımıda bilmiyorum da :)
  2. ssrkan

Ynt: Sj Samurai Hakkında Yardım bütçe max. 13 000 tl diye düşünüyordum ama sanırım biraz daha zorlamak gerekecek :-\
  3. ssrkan

Ynt: Sj Samurai Hakkında Yardım teşekkür ederim evet vitaralara da baktım ama bütçeme göre istanbul da yada yakınlarda bulamadım samurai fikride vitaraları araştırırken çıktı ortaya zaten
  4. ssrkan

Merhaba daha önce benzer konular açılmış biraz bakındım ama yeterli bilgi edinemedim yardım ederseniz çok sevinirim Günlük kullanım ve hafta sonları küçük doğa gezileri için bir araç almak istiyorum cj5 ler ile başladım araştırmaya sonra 96-97 2.0 frontera sport şimdi de 91-93 sj samurai oldu...
  5. ssrkan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba Serkan ben bu aralar sanırım bi cj 5 sahibi oluyorum almak istediğim araç için araştırma yaparken rastladım siteye ve anladım ki bu araç henüz sahibi olmadan güzel şeyler katıyor insana :) site gerçekten keyifli bir ortama benziyor güzel...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri