Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Eymir Gölü
Ben bir kaç haftadır gidemiyorum. Ancak gittiğim zaman hafta içi iş çıkışında gitmeyi tercih ediyorum veya hafta sonu gideceksemde ya çok erken ya da gün batımına doğru gidiyorum. Aksi halde çok kalabalık oluyor ve bisiklete binmek biraz eziyet oluyor. Eymir'de bisiklete...
Keyif yapmak için harika gerçekten. Aynı keyifi bugünde yapıcam. Gelmek isteyenleri beklerim :) Hafta içi oldukça sakin ve hafta sonuda sabah saatlerinde gidiyorum. İnsanlar gelmeye başladığında ben turumu atmış dönüyor oluyorum. Yoksa gerçekten çekilmez oluyor. Bırakın...
Ben henüz yeniyim o yüzden şimdilik Eymir bana yetiyor. Hem evime yakın olması nedeniyle tercih ediyorum hemde iş çıkışı hava kararmadan gidip bir tur atmak için bence ideal çünkü işten çık git diyene kadar anca 1 saat kadar vakit oluyor. Hafta sonları belki başka yerler...