soner_b77 kullanıcısının son içeriği

1. S

Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü

Ynt: Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü Yasal boyutta nalesef sıkıntı var,tek kabinden hayallerimi gerçekleştiremiyorum.Ama 110 çifkabin görünümüne gerçekten sevdalandım, 130 luk tan da benim istediğim kasaya ulaşabileceğimi sanmıyorum sanırım 110 5 kapılı bulup arkayı kestirecem. İlgilenen...
  2. S

Ynt: Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü Aracı ihaleden yeni aldım,toplatmaya çalışıyorum şu an,belgelerinde tenteli land rover olarak geçiyor.Diğer örnekteki gibi bişey yapmak istiyorum.Muayanede bi sıkıntı olurmu bilemiyorum,yorumları almak isterim.
  3. S

Ynt: Tek Kabin Çif Kabin Dönüşümü İlginize teşekkürler, yanlız bi sonuca ulaşamadım,araç dönüşüm projeleri çizen firmalara sordum,takipcilere sordum hiçbiri olumlu konuşmadı,hep si olmaz dediler.Komple kasa atayım dedim oda olmadı. Koltuk ekleme olayı artık olmuyormuş. Sizin bildiğiniz...
  4. S

Herkese selam. defender 110 95 model tek kabin aracımı,çif kabine çevirmek istiyorum,araştırdığım kadarıyla yasal prosedürde sıkıntı var,yapılamadığını söylediler.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bi yol gösteririseniz sevinirim.teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

SON KONULAR

Geri