smirnofff kullanıcısının son içeriği

1. smirnofff

537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi)

Ynt: 537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi) Artik aydosun dibine kada evler yapildi kucucuk kaldi. Eski heybetini yitirdi
  2. smirnofff

istanbul park civarı harika bir doğa ve camur parkuru.

Ynt: istanbul park civarı harika bir doğa ve camur parkuru. Merhaba...bende kurtkoy civarindayim yeri tarif edermisiniz yada koordinat verirmisiniz..tesekkurler.
  3. smirnofff

Ynt: 537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi) Tem otoyolu kurtkoy cikisindan cikin ve viaporta devam edin viaportu gectikten sonra 2.sol yani esref bitlis bulvarina girin esref bitlis bulvarinin sonu aydos orman yoluna cikar sag tarafa devam ederseniz aydos kalesine cikan yangin yolu bi hayli...
  4. smirnofff

Ynt: 537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi) Zorlu bir cok yolu var ben daha yeni basladigim icin kolay yolu tercih ediyorum aydosun cevresinde bildiginiz bir yer soylerseniz o yer uzerinden tarif edebilirim.
  5. smirnofff

Ynt: 537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi) Gectigimiz carsamba bende nivamla ciktim manzara mukemmel yarin sabah tekrar cikmayi planliyorum bakalim.
  6. smirnofff

inisler hakkinda

Merhaba araniza yeni. Katildim size bi sorum olacak. 1 hafta once 90 model Bi niva aldim.4 ceker surmeyede yeni basladin,inislerde fren kullanmamamiz gerektigini soyluyorsunuz Pazar gunu dik bi yamacdan 1. Vitesde indim arac vites istiyor gibi geldi ama 2 vitese aldim fazla hzlandi Bu durumda 1...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri