Sinful kullanıcısının son içeriği

1. S

Wj 4.7 Için Yardim!

Araç satılmıştır. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Wj 4.7 Için Yardim!

2001 Jeep Grand Cherokee 4.7 38.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 262275503 SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Wj 4.7 Için Yardim!

Arkadaş almaktan vazgeçti araç tekrar güncel biz insanlık yaptık teklifleri değerlendirmedik, kendisi şasi no plaka muayene tarihleri falan her şeyi alıp araçla ilgili sorgulamaları yapıp kaza değişen olmadığını görmesine rağmen aracın fotoğrafları falan dahil olmak üzere, kozmetik ufak tefek...
  4. S

Wj 4.7 Için Yardim!

Jeep in kendi servisinde hepsinin faturası listesi mevcut ancak konuda diğer arkadaşla görüşüyorum anlaştım gibi ama olaki anlaşmazlık çıkma durumunda arkadaşa düştüğüm fiyattan düşmeyecem bir daha ailemden laf isitmeme neden oldu o sebeple 40 civarında bırakmayı düşünüyorum. Ama dediğim gibi...
  5. S

Wj 4.7 Için Yardim!

Ayrıca idda ediyorum otomatik sanzimanim dsg den daha az hissettirerek değişiyor sanzimanim bütün bakımları yapıldı ufak tefek yenilenmeler yapıldı araçla ilgili yapılan herşeyin belgesi var hepsi orjinal jeep servisinde yapıldı paraya acımıyordum eskiden. Bu araçlar hassas araçlar bakim...
  6. S

Wj 4.7 Için Yardim!

Kardeşim tam okuyamadım postu ama tertemiz wj kasa satıyorum maddi durumum iyi değil paraya sıkıştım yıllardır gözüm gibi baktığım aracımi satacam motor sanziman alt takım sorunsuz prins lpg var tüm ayarları yapılı 40 kuruş yakıyor.. bej deri koltuk en üst model kafaliklarda ekran vsr kaza...
  7. S

Arıyorum. 2000-2001 Grandcherokee 4.7

Edit.
  8. S

Satılık 2001 4.7 V8 Gc

Merhaba Aracımda kaza değişen yoktur. Motor sanziman alt takım sorunsuzdur. Prins lpg vardır. Km 260 bin. Fiyat 42 bin. Pazarlık payı vardır. Telefon : 05425622242 Ankara. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

4.7 V8 Yolda Yüzme Sorunu

Ynt: 4.7 V8 Yolda Yüzme Sorunu Cevabınız için teşekkürler, jeep servisine götürdüm ve söylediklerinizden onlarda bahsettiler. Daha sonra aracı bana satan kişinin bana satmadan önce alt takımını yaptırdığı yere götürdüm çünkü zaten aracın eski sahibi epeyce bir para vermiş alt takım için, usta...
  10. S

Ynt: 4.7 V8 Yolda Yüzme Sorunu Biraz araştırdım fiyatlar çok pahalı değil ama önde arkada önün altında arkanın yanında falan bir sürü burç var şimdi hangileri değişecek bunu iyi anlayabilecek usta nerde var ki neyse en iyisi ben kendi servisine götüreyim fazla pahalı parçalar değilmiş...
  11. S

Ynt: 4.7 V8 Yolda Yüzme Sorunu Teşekkür ederim cevabınız için, kesinlikle sürüş hiç güvenli değil çok tedirgin ediyor. Teşekkür ederim cevabınız için, yüksekliğe baktım normal galiba sizinde dediğiniz gibi burçtan kaynaklı gözüküyor.. Peki nedir bu burç dediğimiz ne kadara değişir bir fikri...
  12. S

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım, 2001 model grand cherokee 4.7 aldım prins lpg takılı, aracın motoru ve şanzımanı iyi (şimdilik öyle gözüküyor). Aldığım adam aracın alt takımındaki bir çok parçayı yenilemiş ama araç yolda yüzüyor, jiplerden anlayan bir arkadaşım baktığında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,733
Kaydolan Son Üyemiz
kayin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri