Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asya Kamp Karavan Derneğinin 3. olağan genel kurulu Ümraniye Rescate otelinde yapıldı.
Van'lı İlhan bey tarafından organize edilen nefis bir Van kahvaltısında üyeler ve aileler samimi bir hava içerisinde sohbet edip anıları tazelediler.
Derneğimize yeni üye olan Bora Gürel ve eşi küçük bir...
Ynt: Karavan Sektörünün Sorunlarının Tbmm Gündemine Alınması
Erdal Ötügen kardeşimin Misi kampın açılışında yaptığı ve her kelimesi özenle seçilmiş dolu dolu anlatımı ile gerek ülke karavancılığını tüm boyutları ilre ortaya sermesi ve gerekse karavancılığın ülkesel boyutlarda karşılaştırması...
Ynt: Vefat
Çok değerli ve çok sevdiğimiz Mehmet kardeşimizin kızının ani vefatına çok şaşırdık ve çok üzüldük.
En son yaz aylarında karavanım yapılırken görüşmüştük.Çok neşeli hayat dolu bir kız dı Işıl.
Mehmet Kökçü ye, değerli eşine ve kardeşi Aslı ya ve eşine baş sağlığı dileriz.
Selma & Hüseyin
Ynt: Vefat
Çok değerli ve çok sevdiğimiz Mehmet kardeşimizin kızının ani vefatına çok şaşırdık ve çok üzüldük.
En son yaz aylarında karavanım yapılırken görüşmüştük.Çok neşeli hayat dolu bir kız dı Işıl.
Mehmet Kökçü ye, değerli eşine ve kardeşi Aslı ya baş sağlığı dileriz.
Selma & Hüseyin
Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013
Organizasyon ve bilgilendirmeler için teşekkürler.
Bursa ya 25. de gelmeyi düşünüyorum.Ücreti karşılığında kampta kalma olanağı var mı acaba ?
Kamptan karavanlara su alma olanağı sağlandı mı ?
Kestane kebap,acele cevap ;D
Listedeki ünite sayısı 50'lere, ulaşınca bir şeyi merak etmeye başladım. :o
Kamp yeri bu kadar üniteyi alacak mı acaba ? (Kamping alanı bir otopark alanına dönüşmez umarım)
Geleceklerin liste sırasına göre yerleri ayrılacak mı ?
Daha ilk günden bu...
Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz
"metintüre" nin yazdıklarına aynen ve kalben katılırım...
Bütün bu yoğunluk ve yetersizliklere rağmen bana çok güzel bir semi-integre karavan yapabildiği için buradan kendisine ve Ahmet usta ya sonsuz teşekkürlerimi sınarım..
Selamlar,
Maaşallah...Maaşallah..Artık kimse elektrik almıyor..Mübarekler kendinden menkul cereyanlı ...
Hey gidi eskinin "dernek" karavancıları heey..
Daha karavanı park eder etmez ellerinde kablolar ile inerler,sağa sola, kutulara saldırıp elektrik...
Ynt: Roma-napoli-sicilya
Size 2010 yılında daha geniş bir haritada yaptığım gezinin rotasını gönderiyorum.
Gezi anılarının tamamı bir kardeş forumda yurt dışı gezi anıları bölümünde yayınlanmıştı. Umarım kolayca ulaşabilirsiniz.
Faydalı olması dileğimle iyi yolculuklar,
Genel Rota (Liste...
Ynt: Kim Nerede?
Bu sonbaharda sarı yaz olursa ben de çoktandır gidemediğim Akçakıl da sezonu kapatırım diye düşünüyorum.
Malum ülkemizde denizi en son biten yerlerdendir Akçakıl..
Benim yan ayna bağlandığı yerden aynanın bitimine kadar 32 cm. geliyor. Karavan 225 ve 32 cm. ve orijinal...
Ynt: 'egeli' 2013
Yine güzel ve eğitici kareler ile yurdumun köşeleri.
Şu kara tren her zaman ilginçtir benim için.Zamanın bu en muhteşem makinelerini dakikalarca, saatlerce seyrederdim küçüklüğümde.