rusnagant kullanıcısının son içeriği

1. R

93 Vitara Otomatik Benzinli Rolenti Sorunu

Enjeksiyonlu araclarda kalibrasyon gerekli olabilir ayrica rolanti ayarlayici valf kontrol edilmeli valf ici yaglanma ve kurum baglayinca gorevini yapamiyor sokum ve temizleme yapilmasi lazim
  2. R

93 Vitara Otomatik Benzinli Rolenti Sorunu

Araciniz buyuk ihtimal karburatorlu .karburator ayari ile sorun cozulur
  3. R

Yardım Edecek Arkadaşlar Abiler.

sen gel bu sevdadan vaz gec daha yolun başindasin arac enjeksiyonlu mu karburatorlu mu bi sor enjeksiyonlu olani makbuldur .merdiven sase var bunlarda detayli sagina soluna altina bak curuk varmi hatta kaynak varmi ben ne vitaralar gordum ofroad cikmasi kaynakla toplanmis km ye aldanma iyi bir...
  4. R

Suzuki Vitara Jlx Sag On Cam Yardim Acill.

Arkadaslar merhaba hafta sonu Arnavutkoy hacimasli samlar baraj uzerinde kesif yapmak icin aracimizi ormanlik arazide yol kenarina park ettik yaklasik 1 saatlik yuruyus sonrasi arac basina geldigimizde kimligi belirsiz kisilerin aracimin son sag cami kirip iceride degerli malzemeler aradigini...
  5. R

Suzukİ Vİtara 1.6jlx Krank Sensörünün Yerİnİ Bulamiyorum Ustalarda Bulamiyor Yardim

ustalarin ikisde istanbulda .sizin ustalar subap ayarlarini dogru yaptiklarina eminlermi emme subabi 10 eksoz 15 olacak sekildr ayarlatin.distributor ayari servisine yada sanayide cihazi olan yapabilir cihazin bir kablosu akuye baglanir diger kabla buji kablosuna ustten tutturulur arac...
  6. R

Suzukİ Vİtara 1.6jlx Krank Sensörünün Yerİnİ Bulamiyorum Ustalarda Bulamiyor Yardim

motorda kasnagin altinda motor ile gogus arasinda olabilir bahsi gecen arizalar icin emme sistemine bakin bir yerden hava aliyor yada distributor ayarlarina bakin 18 derece olmasi gerekli bostancidan grand oto suzuki servisi var battal usta ile mutlaka gorusun yada maslak aksiyon murat usta...
  7. R

sorun nedir tam yazarsaniz yardimci olmaya calisiriz bu sensiz gv larda jlx v62.0var ama jlx 1.6 larda tok yukardaki modellerde motor ile gogus arasinda altta bulunuyor
  8. R

Vitara 1.6 Jlx

rica ederim iyi aksamlar.:smiley:
  9. R

Vitara 1.6 Jlx

gunumuz sartlarinda ekonomik durumuda sayarsak 1.6-16v idealdir bence tabi bu benim dusuncem forma bakin tavsiyeler goreceksiniz .ilk basta yapmaniz gereken araci bahsi gecen servislerde expertizi yaptirmaniz motor sanzuman durumu ilk seceneginiz olsun kaportayi dusunmeyin bile .bakimli suzi...
  10. R

Vitara 1.6 Jlx

ins gonlunuze gore araci bulursunuz 1.6 16v triger setlidir 2.0 zincir setlidlir enjeksiyonlu olursa guzel olur bulucaginiz modele gore 4 ceker sistemi degisiklik gosterebilir model yukseldikce hublarda degiskenlik gosterir araci aldiginizda yaklasik olarak 1000 tl daha fazladan para cebinizde...
  11. R

Vitara 1.6 Jlx

arac japon ve ispanyol uretimi olarak iki farki secenegi bulunuyor bende 1995 japon var aracin motor u aluminyum dokum temiz bulursaniz yorulmamis size 5000 bine kadar sorun cikarmaz anahtar istemez otomatik ve manuel iki secenek var otomatik hernekadar cazip gelsede gelsede ariza yaptimi 5 .6...
  12. R

Vitara 1.6 Jlx

modeli yazarsaniz daha fazla yardimci oluruz 1995 modele kadar japon yapimi 1996-1999 arasi ispanyol yapimi ( yanlisim varsa ustalar duzeltsin) makbulu japon yapimidir hangi amacla kullanacaksiniz ofroad mi yoksa kamp gezileri icin mi
  13. R

Suzuki Jimny Şanzıman Yardım

oncelikle gecmis olsun, yeni transmisyon almak ayni zamanda aracta sizinde bahsettiginiz gibi bazi modifikasyonlar yapmaniza sebep olacaktir.simdi elinindeki mevcut sanzumani serviste degilde maslak sanayide bu isi bilen ustalara yaptirmaniz veya onlardan fiyat teklifi almaniz sizin yarariniza...
  14. R

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba, adim ozan besiktas istanbul da yasiyorum 36 yasindayim.teknisyenim hem isim geregi hemde av doga tutkunuyum hafta sonu olsun diye iple ceken cinslerden umarim bilgi ve tecrubelerimiz baskalarina faydasi olur.sevgiler saygilar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.