resul doğan kullanıcısının son içeriği

1. resul doğan

TRUMA COMBİ KAMPANYASI

Ynt: TRUMA COMBİ KAMPANYASI Merhabalar burak bey ;, geciken cevabımızdan dolayı özür diliyoruz combi ve diğer truma ürünleri ile alakalı bilgileri mailinize ilettik . soru ve sorunlarınıza yardımcı olmaktan gurur duyarız . saygılarımla
  2. resul doğan

Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Sayın Rüzgar; Bu konuyu okurken sonda bir kaç açıklama yapmam gerekiyor diye düşünmüştüm.En son sizin açıklamnızı okuduğumda benim tekrardan bilgi vermemi gerktirecek hiç bir nokta kalmamış.. gerçekten çok güzel bir açıklama olmuş..elinize...
  3. resul doğan

Çekme karavan'da Yeni Klima ve Çeşitleri

Ynt: Çekme karavan'da Yeni Klima ve Çeşitleri merhabalar jpg olarak eklemeya çalısştım baya küçük olmuş.dosyayı rar olarak ekliyorum .....
  4. resul doğan

Ynt: Çekme karavan'da Yeni Klima ve Çeşitleri teknik bilgiler
  5. resul doğan

Ynt: Çekme karavan'da Yeni Klima ve Çeşitleri Merhabalar rıza bey mustafa bey; TRUMA tavan ve zemin klimaları hakkında teknik ve görsel bilgileri iki parça halinde paylaşacağım Sizlere ve tüm karavancı arkadaşlara ilginizden dolayı teşekkür eder truma hakkında tüm soru ve sorunlarınlanızla...
  6. resul doğan

TRUMA COMBİ KAMPANYASI

Ynt: TRUMA COMBİ KAMPANYASI Merhabalar Mustafa Bey; Size ve tüm karavancı arkadaşlara hizmet vermekten gurur duyarız. Saygılarımla.
  7. resul doğan

TRUMA COMBİ KAMPANYASI

Ynt: TRUMA COMBİ KAMPANYASI Mustafa bey merhabalar ; Truma boiler serisinde ; Truma Therme TT-2 (5 litre su kapasitesi) Truma Elektrobiler (14 litre su kapasitesi) Truma B-10 (gazlı 10 litre su kapasitesi) Truma B-10 EL (gazlı-elektrikli 10 litre su kapasitesi) Truma...
  8. resul doğan

TRUMA COMBİ KAMPANYASI

GEZENBİLİR ÜYELERİNE TRUMA'DAN SICAK BİR KIŞ KAMPANYASI Truma Türkiye distribütörlüğünün TRUMA-ALMANYA desteğiyle ilk kampanyasını gururla sunar; Siz değerli karavancı dostlarımızın, hem kabinlerini hemde suyunu ısıtacak COMBİ D 6 ürünü 2230 € + KDV yerine sadece 1600 € +KDV'dir. Ayrıca...
  9. resul doğan

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Ahmet bey merhabalar.. Öncelikli olarak bu gecikme için özür dilerim. İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ; linki ekliyorum ; www.termosa.com.tr Saygılarımla.
  10. resul doğan

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? MERHABALAR ; Truma Türkiye mümessili olarak bu sorunuz hakkında elimden geldiğince size yardımcı olacağım... Trumatic S 2200 Modeli bahsetmiş olduğunuz ölçütler için tüm ihtiyaçlaraınızı giderebileceğiniz kaasitededir.Ancak sizinde bahsetmiş...
  11. resul doğan

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Arif hocam gerçekten işçilik mükemmel... Ben siteye sonradan dahil olduğum için serüveni yeni gördüm... Meslektaş olabiliriz ama kesinlikle hayranlık'la izledim. Elinize sağlık hocam saygılar;
  12. resul doğan

Truma Türkiye Distiribütörü

Ynt: Truma Türkiye Distiribütörü Truma Türkiyede teknik eğitim verene kadar geçici bir süreliğie açsa otomotivle servis anlaşması yaptık. Truma teknik eğitimimizi tamamladıktan sonra size ve tüm karavancı arkadaşlar kendi servisimizde hizmet vermekten gurur duyacağız...
  13. resul doğan

Ynt: Truma Türkiye Distiribütörü Mustafa bey teşekkür bizden...mutlulkla kullanmanız dileğiyle.....
  14. resul doğan

Ynt: Truma Türkiye Distiribütörü Öncelikli olarak ilginize çok teşekkürler... Şu anda internet sayfamızla hizmet vermekteyiz.linki buraya ekleyeceğim.. Telefon numaramızın doğruluğunu ordan teyit edebilirsiniz... http://www.termosa.com/
  15. resul doğan

Ynt: Truma Türkiye Distiribütörü Bu sıcak karşılama ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum.... SELAMLAR...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,193
Kayıtlı Üye Sayımız
167,068
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet Yılmaz'ın

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR