Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bf Goodrich 215/70/16 Lastik Ariyorum
Bu ses olayi ve agirlastirmasi kafami karistiriyo yani kimiside olmuyo diyo¿¿ Cooper at3 hakkinda fikir varmi peki??
Ynt: Bf Goodrich 215/70/16 Lastik Ariyorum
Abi nezaman gelir. Bide dustera taktigimizda bf goodrichi sanki yari elfreni cekikmis gibi agir oluyomus dogrumuyuz?
Dacia duster 1.5 sahibiyim 90 hp 4x4 Arabanin camur performansi fena degil ama bu arabanin yapamadiklarini lada niva rahat yaparmi? Dusteri camura vurmiyimda, bitanede nivami almak mantikli be keyifli olur?
Ynt: Mıchelın 215/70 R 16 Latıtude Cross Lastık
Camur istiyorum biraz bu maksatla Bf goodrich ve cooper arasinda kaldim. Ama goodrich arabanin cekisini dusuryormus. Peki Sizin continantelin camuru ve kar performansi nasil?
Ynt: Duster'ımı Yükseltme Maceram
Turgut bey yeni duster sahibi olarak gezenbilirde cok faydali seyler okudum ogrendim. Ama cogu insanin merak ettigi ve cogu insanin degindigi konulardan birini bukadar iyi detaylandirip biz bilmeyenlere izah etmeniz harika bi olay. Lastik icin cooper...