Oramiral kullanıcısının son içeriği

1. O

Grand Voyager Ariyorum (2005-2007)

Herkese merhaba. Genis aile ihtiyaclarina cevap verebilecek bir MPV arastirmaya basladim. Netice itibariyle moduler koltuk yapisi ve AWD ile Grand Voyager on plana cikti. 2005-2007 model yillarinda, dizel ve otomobil ruhsatli olmak uzere servis bakimli bir arac aramaktayim. Yonlendirmeniz olur...
  2. O

Jeep Liberty 3.7

Herkese Merhaba, Tam olarak kodunu bilmediğim 2002 yılında üretimi başlayan Cherookee, Liberty veya Renegade olarak piyasada gördüğüm yuvarlak göz farlı kasa olan 3.7 motorlu modellerin fiyatlarının düşük olmasının bir nedeni var mı acaba?2002-2003 modellerinin fiyatı 99 WJ'lerden bile düşük?
  3. O

ZJ Hakkinda Yardim Lutfen

Ynt: ZJ Hakkinda Yardim Lutfen Sanırım bu konuda en iyi bilgi buradan gelecektir. Ocak MTV ödeyen 96, 97 sahipleri paylaşabilirse çok faydalı olacaktır. Barış Bey, Söyledikleriniz beni ciddi düşündürüyor zaten. Özellikle vergi farkı çok ciddi boyutta.
  4. O

Ynt: ZJ Hakkinda Yardim Lutfen Değerli Dostlar, İş yoğunluğu nedeniyle uğrayamadım yazamadım affola. İşten fırsat bulamadığım için internetten tespit edip telefonla görüştüğüm araçları malesef gidip göremiyorum. Bu nedenle alımı halen yapamadım. Ve halen yolda bir ZJ görünce ağzım sulanıyor...
  5. O

Jeep Piyasası

Ynt: Jeep Piyasası yok mu paylaşımda bulunaak jeep sahipleri?
  6. O

Ynt: ZJ Hakkinda Yardim Lutfen Evet, maalesef ülkemizde her türlü kötü ahlak örneği üç kuruş para peşinde koşma adına sergilenmekte. Piyasadaki araçların %50si KMsi ile oynanmış araçlar. Çok tabii ki 15-16 yaşında olup da garaj da yatmış ve düşük KM'de kalmış araçlarda var. Ancak çoğu düşük...
  7. O

Jeep Piyasası

Sanırım forumda bu konuda bir başlık henüz açılmadı. Jeep ZJ alma arefesinde olan bir üye olarak en büyük sıkıntım Jeep piyasasının dengesiz yapısı oldu. BU başlığın Jeep alacak veya satacak üyelerimize referans olmasını ümit ediyorum. Kısaca sahip olduğunuz Jeep modelini, yılını, km'sini ve...
  8. O

Ynt: ZJ Hakkinda Yardim Lutfen Barış Bey, Özcan Bey ve Levent Bey, Verdiğiniz destek ve bilgiler için çok teşekkür ederim. İnanın bir Jeep G.C alma kaarı verdiğim andan itibaren sosyal çevremden gördüğüm olumsuz baskı nedeniyle kendimi çok yalnız hssediyordum. Sitenize üye olup paylaşıma...
  9. O

Ynt: ZJ Hakkinda Yardim Lutfen Herkese çok teşekkür ederim verdiği bilgiler içiin. Sanırım bu koşullar altında Avrupa versiyonunu aramam gerekecek. Orvis versiyonu bu şartlar altında geçerliliğini yitirdi. Tam gözü kapalı ZJ aramaya başlamışken bu son benzin zammı yıkıcı oldu benim açımdan...
  10. O

Ynt: ZJ Hakkinda Yardim Lutfen Ruhsatta uretim yeri bilgisi versiyon bilgisi oluyor mu?
  11. O

Ynt: ZJ Hakkinda Yardim Lutfen Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler...
  12. O

Ynt: ZJ Hakkinda Yardim Lutfen Cok gecmis olsun. Uye olmadan nce forumu gezerken okumustum sansiman gidici galba diye. Evet almak istiyorum. Dedigim gibi gonul meselesi, zevk meselesi. Kendimizi avutmaya gerekde yok bence. Evet masrafli araba bunlar Zaten kimse kimseye zorla satmiyor ki.Tek...
  13. O

Ynt: ZJ Hakkinda Yardim Lutfen Bir sorum daha olacak. Bugun yeni ogrendiigm kadariyla amaerikan versiyonlain radyolari bizim fm frekanslarini almiyormus. bu nedenle radyo-teybin avrupa vrsiyon ile degistirilmesi veya fm transmitter ile sadece mp3 dinleme imkani oluyormus. bu konu hakkinda...
  14. O

Ynt: ZJ Hakkinda Yardim Lutfen Sayin Outlaw, Endiselerinizi anliyorum. Acikcasi soz konusu model araclarin bir cogunda zamana bagli kaporta ve mekanik sorunlar olusabiliyor. Ve inanin benimde endiselerim var bu konuda dogal olarak. Ustelik daha once hic kullanmadigim ve tanimadigim bir marka...
  15. O

Ynt: ZJ Hakkinda Yardim Lutfen Verdıgınız bılgıler ıcın cok tesekkurler. Sanırım 18 cıvarına gonlume gore ır ZJ bulurum zamanlaç 97 model ıdeal gorunuyor. Orvıs edıtıonlar hakkında olumlu veya olumsuz dusuncesı olan var mı? Bununla bırlıkte dıger bır sorum da su, baktıgım aracların cogunda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri