Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı
Geçen hafta cuma günü artık karar verdim ve aracıma 235/70/16 goodyear wrangler HP aldım ve ertesi gün Antalya ya doğru yola çıktım. Yol izlenimlerim aracın oldukça sessiz bir hale geldiği idi ayrıca afyon ve Burdur arasında uzun bir süre...
Teşekkür ederim ama jantlarımı çok seviyorum hatta lastiklerle beraber onları eski parlak ve pürüzsüz haline nasıl getirebilirim onun araştırmasındayım :)
Sanırım forumların en güzel tarafı bu bilgi ve birikimini insanlarla hiç bir karşılık beklemeden paylaşmak. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Şehir içi ve site inşaatlarının altyapı işleri ile uğraştığım için çoğunlukla asfalt ancak...
Beni aslında daha çok rahatsız eden tam tur dönüşlerde aşırı derecede ses çıkarması birde asfalt lastiklerinin özellikle yakıt konusunda biraz daha cimri olduğuna dair bir düşünce var.
Öncelikle bütün forum üyelerine merhaba demek isterim. İşim sebebi ile aracımı yoğun bir şekilde asfalt yolda kullanmaktayım yaklaşık dört aydan beri lastik araştırmaktayım ama bir türlü karar veremedim.Olmadı gidip aracın orjinal Good year lastik alayım demiştim ki Gezenbilir sitesi ile...