Oguzhan17 kullanıcısının son içeriği

1. O

Hultafors Hatchet Seçimi Yardım

Hultafors Hultafors Hatchet H 009 SV Balta 840086 Hultafors Hatchet H 008 SV Balta 840066 - HULTAFORS - Balta Bu iki baltadan birini almayı düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla aralarındaki 6cm ve 100 gram dışında bir fark yok. Sizce hangi boyut daha kullanışlı olur? 6 cm ve 100 gramlık farkın çok...
  2. O

Kıyıköy Kamp Yardım

İstanbul içinde önerebileceğiniz herhangi bir yer varsa o da olabilir. Sadece kamp alanı olmaması önemli. Belgradı düşündük ama arayıp sorunca yasak dediler.
  3. O

Kıyıköy Kamp Yardım

Merhabalar. Kız arkadaşımla kıyıköyde kamp yapmayı düşünüyoruz. Ancak bazı problemler var. Daha önce oraya gitmiş olanlar yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Bizim oraya varmamız akşam 9-10 gibi olacak ve kamp alanlarına gitmeyi pek istemiyoruz. O saatten sonra kamp alanları dışında güvenli...
  4. O

High Mountain Nepal Vs Decathlon Quechua Forclaz 500

Arkadaşlar başlıktada yazan iki pantolondan sizce hangisi daha iyidir. Fiyatları aynı zaten, kalite farkı var mıdır çok?
  5. O

Çanta Seçimi

2 kişi şimdilik sadece 2 ve 3 günlük kamplar için çanta almayı planlıyoruz. İlerde gün sayısı daha da artabilir, o yüzden ileri dönük bir şey olmasını istiyoruz. Gittiğimiz yerlerde 10-15 km arası yürüyüşler de yapmayı planlıyoruz tabi uzun molalarla. Ben tahminimce kendim için 60-70 litre, kız...
  6. O

Husky&makalu

Merhaba arkadaşlar, ben husky burton çadır almaya karar vermiştim ancak bu Makalu markası karşıma çıktı ve biraz kafam karıştı. Araştırdığım kadarıyla Husky fabrikasında üretiliyormuş Makalu ürünleri ancak artık farklı bir firmaya yaptırıyormuş. Bir yerde bu konunun tamamen yalan olduğunu...
  7. O

Yeni Başlayan Sorular (çadır, Çanta, Mat, Vs)

Merhaba arkadaşlar. Konu biraz uzun olacak ancak üşenmeyip okur ve yardımcı olursanız çok memnun olurum. Kız arkadaşımla beraber kamp yapmaya karar verdik. Tek seferlik bir şey olsun istemiyoruz, kışın soğuk havalar haricinde kalan mevsimlerde yapmayı düşünüyoruz şimdilik. Gerekli malzemeler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri