nasuryare kullanıcısının son içeriği

1. N

Kapıdağ Yarımadası ve Çadır Kamp Planı

Ynt: Kapıdağ Yarımadası ve Çadır Kamp Planı Kampı Nisanın son haftasonu planlıyoruz. Herhangi bir ücret telaffuz etmek zor, ancak çadır kampı olacağı için sadece içecek ve yiyecekler bir de ulaşım masraflarımız olacak. Belirttiğim gibi arkadaşlar arasında yapmayı planladığımız bir org. olduğu...
  2. N

Ynt: Kapıdağ Yarımadası ve Çadır Kamp Planı selam, halka açık bir organizasyon olarak düşünülmemiş ve sadece bilgi amaçlı açılmış olsa da belirttiğiniz bölüme alınması gerekiyor mu?
  3. N

Ynt: Kapıdağ Yarımadası ve Çadır Kamp Planı sayın AVCI_77 bandırmadan, yarımadanın kuzeyindeki ballıpınar köyüne ulaşım, binek araç ile (4x4 yada benzeri değil) yaklaşık ne kadar sürer? ortalama 100 km hız yapılabilir yollar mı? teşekkürler
  4. N

Ynt: Kapıdağ Yarımadası ve Çadır Kamp Planı bir gece konaklayacağımız ve az da olsa kamp tecrübemiz olduğu için işletilmekte olan bir kamp alanı bulma zorunluluğumuz yok. talebime ilişkin örnek vermek gerekirse, aşağıda çizdiğim rotayı özetliyorum, (şimdilik araştırabildiğim kadarı ile)...
  5. N

tüm katılımcılara selam, kapıdağ yarımadasında c.tesi sabah başlayacak ve pazar akşamı sonlanacak, çadır konaklamalı bir h.sonu planlıyorum. köy ya da benzeri bir yerleşime araç ile ulaşıp, aracı orada bıraktıktan sonra, yürüyerek izlenen güzergahın sonunda, çadır kampı yapacağım(z). dönüş...
  6. N

Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010)

Ynt: Kuşadası Dilek Yarımadası Milli Parkı Kanyon Yürüyüşü (24 Ocak 2010) merhaba, resimler ve paylaşım için teşekkürler. Nisan'ın 2. haftası yürüyüşünüzün benzeri bir rotada ilerleyip, 1 gecelik kamp yapmayı planlıyoruz.(2 çadır) Ancak bir sitede yunan adasının yakınlığı nedeniyle bu dönemde...
  7. N

Borçka - Şavşat Karagölleri Bölgesi

merhaba, Temmuz ayı içerisinde Borçka-Karagöl 'de, eşim ve 2 arkadaşımla birlikte, 4 günlük bir konaklama planımız var. O bölgeyi bir kampçı ve doğasever olarak gezmiş birinin tecrübeleri işimize yarayacaktır düşüncesindeyim. Bölge ile ilgili bir kaç soruma cevap verebilmenizi umuyorum...
  8. N

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme merhaba, Temmuz ayı içerisinde Borçka-Karagöl 'de, eşim ve 2 arkadaşımla birlikte, 4 günlük bir konaklama planımız var. O bölgeyi bir kampçı ve doğasever olarak gezmiş birinin tecrübeleri işimize yarayacaktır düşüncesindeyim. Bölge ile ilgili bir kaç soruma cevap...
  9. N

Artvin Genel Bilgiler

Ynt: Artvin Genel Bilgiler merhaba, Temmuz ayı içerisinde Borçka-Karagöl 'de, eşim ve 2 arkadaşımla birlikte, 4 günlük bir konaklama planımız var. O bölgeyi bir kampçı ve doğasever olarak gezmiş birinin tecrübeleri işimize yarayacaktır düşüncesindeyim. Bölge ile ilgili bir kaç soruma cevap...
  10. N

Cennet mi? Hayır, Macaheli

Ynt: Cennet mi? Hayır, Macaheli merhaba, Temmuz ayı içerisinde Borçka-Karagöl 'de, eşim ve 2 arkadaşımla birlikte, 4 günlük bir konaklama planımız var. O bölgeyi bir kampçı ve doğasever olarak gezmiş birinin tecrübeleri işimize yarayacaktır düşüncesindeyim. Bölge ile ilgili bir kaç soruma...
  11. N

Sahilden Batı Ve Doğu Karadeniz Gezisi

Ynt: Sahilden Batı Ve Doğu Karadeniz Gezisi merhaba, Temmuz ayı içerisinde Borçka-Karagöl 'de, eşim ve 2 arkadaşımla birlikte, 4 günlük bir konaklama planımız var. O bölgeyi bir kampçı ve doğasever olarak gezmiş birinin tecrübeleri işimize yarayacaktır düşüncesindeyim. Bölge ile ilgili bir kaç...
  12. N

Borçka - Karagöl - Beyazsu - Camili (Macahel) Kamplı Yürüyüş

Ynt: Borçka - Karagöl - Beyazsu - Camili (Macahel) Kamplı Yürüyüş merhaba, Temmuz ayı içerisinde Borçka-Karagöl 'de, eşim ve 2 arkadaşımla birlikte, 4 günlük bir konaklama planımız var. O bölgeyi bir kampçı ve doğasever olarak gezmiş birinin tecrübeleri işimize yarayacaktır düşüncesindeyim...
  13. N

Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma ?..

Ynt: Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma ?.. Sagol silahlı dostum, Önerdiğin yöntemi denedim, 1-2 yıldır gittiğim bir çok yerde bilgi toplamaya çalıştım ama nedendir bilinmez böylesi yerlerin sahipleri çoklukla net ve doyurucu bilgi vermemeyi tercih ettiler. Nedendir bilinmez :) İlgin...
  14. N

Ynt: Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma ?.. Gördüğüm kadarıyla bilen/paylaşan birilerini bulmak biraz zaman alacak... Cevabı alabileceğim yerler konusunda seçenekleri çoğaltmama yardım edebilecek birileri var mı? sevgilerle
  15. N

Ynt: Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma Hk Bilgi Talebi?.. Detayları anlatmaktan keyif duyacağım TezzMertek, ama soruma cevap alabilmek için hangi bilginin daha önemli olduğunu kestiremiyorum. Eksik olduğunu düşündüğünüz konu var ise lütfen uyarın beni... Kalıcı yapıların olmayacağı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,752
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyinarda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri