Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abilerim iyi akşamlar. Yarın sabah ordu çambaşı kayak merkezine 510 çekme karavanla gitmeyi planlıyorum. Çeken araç 4x4. Bu kış şartlarında ordu çambaşına çekme karavan ile gidilir mi? Bilgisi olan var mı?
Ben yaptırdım. Geçen yıl TSE ve Muayenede sorun yaratmadılar. Bu ay tekrar muayene günü geldi. Ay sonu muayeneye bununla gireceğim. Sorun yaratmazlar sanırım. Sorun yaratırlarsada yazarım buradan.
Şuan benden bir aksaklık yok ama uzun süredir geçmedi. Bazılarında sistem verileri gğncellemiyormuş. Dün bakımda yaptıkar sanırım ama uyarı hala devam ediyor.
Merhaba abilerim. 3 gündür victron vrm portalına uyarı mesajı geliyor. Google aramasıyla aynı sorunu yaşayan bir kişi var ama çözüm yok. Daha önce bu sorunu yaşayan yada çözümü bilen var mı?
Merhaba abilerim. Sonunda karavanım bitti. İstediğim gibi bir hale geldi. Tek eksiği bu hafta 5cm'lik yükseltme ve tekerlere spacer ile 2-3 cm genişletme yapılacak. Karavan yapım aşamalarını yoğunluktan dolayı ne video çekebildim nede burada anlatabildim. Şuan aracımın son hali görselde olduğu...
Merhaba hocam. Dünden buyana çalışıyor ve hata vermedi. Baca çıkış havalandırmasıda yetersiz sanırım. Mevcutta olan fanı söküp, Onun içinde trumanın yuvarlak baca çıkışını alıp direk buzdolabına montaj ile baca dumanını araç dışına vereceğim.
Bugün buzdolabının yanma odasını açtım. Herşey tertemiz görünüyor. Kurum bağlamamış. Ama dikkatimi çeken şey baca içerisine giren boruyu aşev yakıyordu. Yanmayı sağlayan boruyu biraz dışa doğru çektim ve şuan yanma direk bacaya doğru gidiyor. Sarsıntıdan dolayı kayması çok zor gibi görünüyor...
Şuan tatilden döndüm samsundayım. Hava sıcaklığı çok düşük değil. Karavanlar için olan bu tüp en yakın 40km mesafede olan bayide görünüyor. Yarın buzdolabını söküp arka kısımda yanma odasını kontrol edeceğim artık. Hortumlarada hava basıp içinde tıkanma vs var mı kontrol edeceğim.
Bu şekilde sürekli sorun yaşamaktansa Aygaz tüpe geçmek en mantıklısı. İlk önce mevcut gazı boşaltıp tekrar LPG doldurup deneyeceğim. LPG için havalandırmada vardı. Orayıda kapatıp soğumasını engellemem lazım. Olmazsa Aygaz tüpe geçerim artık. Maliyet olarak çok fark yaratıyor ama sorun...