Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SATILIK 35" MAXXIS BIGHORN MT LASTİK.
Merhaba, araç BJ70 ve şu an yurtdışında olan bir arkadaşımıza ait. Rica ettiği için lastik ilanını ben verdim. Ama araç bana yakın, 1-2 gün içinde fotoğrafını çeker buraya eklerim. Selamlar..
Marka/Model : Maxxis Bighorn 5 Adet (Stepne hiç kullanılmadı.)
Ebat : 315x75x16 (34.6 inch.)
Üretim Tarihi : 2010/44 ncü hafta
Fiyat : 2.500 TL.
Lastikler sadece bir kaç haftasonu gezisinde arazide kullanıldı. Asfalt/arazi, toplam 2000 km. kadar ancak yol yapıldı...
Ynt: 1986 hilux ln65 yedek parça.
O numaraya genelde ulaşılır ama yakınsanız İzmir'den bir numara vereyim ; Sev-Ka Otomotiv 0.232.433.8039. Benim ihtiyacım olmadı ama, marka olarak en iyisi bildiğim kadarıyla AISIN, daha hesaplı olarak VALEO alternatifi var. Selamlar.
Ynt: 1986 hilux ln65 yedek parça.
Bulunduğunuz şehirde Orman idaresinin araçlarının bakımını yapan servis vardır mutlaka, oraya sorabilirsiniz. Yada Ankara'dan Hakan Ataman Tlf :0.312.278.5616 Selamlar.
Ynt: 1985 Model Hilux - Ses İzolasyon Çalışması
Aynen ;
Motor gürültüsü + MT lastik uğultusu + Egzost sesi (bende son susturucunun içi boş.) = Kaliteli bir konser..