Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, ben bir Erba 375 kullanıcısıyım. Öncelikle iyi yönlerinden bahsedeyim. Fiyat performans olarak güzel ve yeterli bir karavan oldu. 4 kişilik bir aileyiz. 2 ve 4 yaşında çocuklarımız var. 06 temmuz 2020'de 30 bin tlye teslim aldık. Güzel bir tatil yaşadık. Karavan 2 adet güneş paneli...
Konuyu guncelleyelim [emoji847] 15 Eylül'de tekrar araba ile krasnodar tarafına doğru gideceğim. Vladikavkaz açık mıdır? Yakınlarda giden oldu mu acaba ?
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Herhese merhabalar
Antalya Korkuteli hakkında bilgisi olanlar var mıdır? Yakın zaman da ailecek Korkuteli ne yerleşmeyi düşünüyoruz. Elbette bir araştırma yaptım. Ancak daha kapsamlı bilgiler için buraya yazıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler
Sent from my POT-LX1 using Tapatalk
Tekrar merhabalar. Ben gideceğim konuma vardım. Şu an Rusyadayım. Yol 1800 km sürdü. ( Tunceli-Bingöl-Erzurum-Artvin-Hopa-Sarp-gori-vladikavkaz ve Yeysk) Gürcü sınırından 10 dakika gibi bir süreyle geçtim. Vladikavkaz sınırına geldiğimde, beni karşılayan görevli yalandan arabaya baktı, arabada...
Tekrardan merhabalar.
Yarın krasnodarın Yeysk kasabasına doğru yolculuğa başlayacağım. Vize işlemleri erken tamamlandı.
Yolculuk rotam Elazığ - Bingöl - Erzurum - Ardahan - turkgözü - borjovi - gori - vladikavkaz ve krasnodar. Yolculuğum 1700 km olacak. Yarın sabah yola çıkıp pazar öğlen veya...
Herkese selam. Arabam kia sorento ve Tunceli'den Krasnodar'ın bir kasabası olay Eysk'e gideceğim inşallah. Konu ile ilgili öncelikle Yaşar Ergün hocama çok teşekkür ediyorum. Rota planlaması olarak türkgözü sınır kapısından çıkıp vladikavkaz isminde bir yerden rusyaya giriş yapacağım. Rusyaya...