Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri
Uzun yol gezilerinde veya kalabalık gezilerde ağır motorsikletler kullanıcıya daha fazla güven verebilir belkide ama istanbul trafiği gibi sıkışık ve bunaltıcı trafiklerde (eger diğer araçlarla birlikte ağır ağır gitmek sizi pek rahatsız etmiyorsa o ayrı) yada...
Ynt: Bobber Motorsiklet Yapımı
Dostum O resimlerde gördüğünüz motorları boşverin onlara birazcık olsun benziyecek motorları türkiyede yapmaya çalışırsanız bence ona harcayacagınız para ile cok rahat plakalı ruhsatlı güzel bir motor alırsın zaten. plakasız ruhsatsız olmasıda cabası... Sıfırdan...
Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri
Arkadaşlar merhaba... Bende gecen sene yaz başı bir drz 400 sm sahibi oldum. şimdiye kadar hız merakımız biraz daha ağır basıyordu ama artık hız pekte cazip gelmiyor. Hızımızı azaltıp hareketlerimizi çoğaltmaya karar verdik. Hadi hayırlısı. Kübra hanım haftaya...
Ynt: Belgrad Çiftalan Cross
'kuroscu' imrendim size yaaaa... Keşke aracım olsaydıda bende motorumu o tarafa getirip sizinle araziye çıkabilseydim. Bendede apachi var pendikteyim. Ben burda aydos ormanına cıkıyorum arkadaşımla zaten sadece iki kişiyiz hep beraber gidiyoruz. plaka olmadığı için...
Ynt: Apachi Xz 250 R / Enduro - Cross
Selamun aleyküm ozanaydın arkadaşım. Ben pendikte oturuyorum. Aynı motordan 2 hafta önce bende aldım o kilometre. 2 defa araziye cıktım. Bir arkadaşımla beraber. Ondada kros var. Birinde mahallede bir yeşil alan vardı boş orda ufak tefek iniş çıkış filan...
Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu
Selamun aleyküm arkadaslar. Bayağıdır kimse birşey yazmamış bari ben birşeyler yazayım hem aranızada katılmış olurum. İsmim özcan pendikte yaşıyorum 92 yılında motorsikletle tanıştım ozamandan beri motor kullanıyorum tabiyki kısa kısa aralar verdik daha...