mgcmsrms kullanıcısının son içeriği

1. M

Vitara 1992 5K jlx uygun lastik araniyor 15 jant

Uygun fiyata ya da hayrina acil lastik ihtiyacim var.lastiklerim bitik yeni aldim araci beklenmedik acil masraflar yüzünden lastiğe ayiracak maddi gücüm yok.kiyida köşede fazladan lastiği olanlar yardimci olursa sevinirim saygilar
  2. M

Gazdan Çekince Gelen Ses Hk.

Ynt: Gazdan Çekince Gelen Ses Hk. sorun çözüldü ön ıstavrozmuş arkadaşlar.değiştirdim ve ses artık yok.ilginiz için teşekkürler.
  3. M

Ynt: Gazdan Çekince Gelen Ses Hk. ıstavrozlardan yapıyor olabilir mi böyle bir sesi?
  4. M

Ynt: Gazdan Çekince Gelen Ses Hk. peki şanzıman yağı olarak ne kullanmam gerekiyor?
  5. M

Zj'de Ayağı Gazdan Çekince Gelen Ses ?..

Ynt: Zj'de Ayağı Gazdan Çekince Gelen Ses ?.. hocam aynı sorun bende var hatta konu açmıştım birkaç gün önce 4 farklı ustaya götürdüm 4üde farklı şeyler söyledi.Ne yapacağımı bilemiyorum.özellikle 40-60 arası hızla giderken ayağıı gazdan çekince boşta yada viteste farketmez hırlama şeklinde...
  6. M

Ynt: Gazdan Çekince Gelen Ses Hk. bu sesi araç ile 10km falan mesafe yaptıktan sonra yapıyor yani motorr ısındıktan sonra.özellikle 40-60 arasındaki hızlarda ayağımı gazdan çekince viteste de olsa boşta da olsa yapıyor.ses önden geliyor şanzıman olabilir,benim aklıma şanzıman ve difr.yağı...
  7. M

Ynt: Gazdan Çekince Gelen Ses Hk. Diferansiyel yagi az olabilir diye düşünüyorum çünkü belli bir zamandan sonra yapmaya basliyor.
  8. M

Ynt: Gazdan Çekince Gelen Ses Hk. Öncelikle ilginiz için tesekkur ederim.bu anlattiklarim düz yolda oluyor arazide denemedim hic.fakat ilginç olani ses 5-10 km gittikten sonra yapmaya basliyor.benim debriyaja bastigimda kaybolan çektiğinde ince bir ses meydana gelen problemin var acaba baski...
  9. M

Dostlar,abiler 92jlx 5k sahibiyim.aracimla5-10 km yol yaptıktan sonra ayagimi gazdan cekince aralikli olarak sürtünme sesi (giiiy-hiirr) hirilti sesine benzer bir ses geliyor bunu bostanda viteste de yapiyor.sanziman diye tahmin etti bir usta fakat öyle olsa bostayken de yapar mi bu...
  10. M

İzmir Vitara Usta Tavsiyesi

Merhaba herkese, Sonunda vitara 1992 5k jlx aracıma kavuştum fakar trigerin değişmesi gerekiyor.Serviste çok pahalı konu ile ilgili izmirde yardımcı olabilecek kimse var mı?Usta tavsiyesi vs. şimdiden çok teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri