metin bayazıt kullanıcısının son içeriği

1. M

çömez cj8 sahibinin yardıma ihtiyacı var...

Ynt: çömez cj8 sahibinin yardıma ihtiyacı var... İlkan, araç şu anda komple macunlanmış halde.kuruma aşamasında muhtemelen nisanın ilk haftası boyanmış olacak.2 hafta önce ordu ya gittiğimde 2000 liralık malzeme aldım (far, stop ,tampon,direksyon,far çerçeveleri vb..)23 nisana yetiştirmekti...
  2. M

çömez cj8 sahibinin yardıma ihtiyacı var...

Ynt: çömez cj8 sahibinin yardıma ihtiyacı var... İlginize teşekkür ederim.bu arada ankaradayım ama bende perşembeliyim.araçta ordu da toplanıyor..
  3. M

15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..????

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? hayır.güncel degil.tasekkür ederim.halletim.
  4. M

cj5 için satılık krom ön panjur

Ynt: cj5 için satılık krom ön panjur Krom Ön BaR(bushbar) Tampon ile Birlikte elinizde mevcutmu? varsa fiyat öğrenme şansım varmı?
  5. M

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? ne kadar fiyat istiyorsunuz?
  6. M

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? resim ekleme şansınız varmı?birde benim gördüğüm kadarıyla bu lastiklerde 31x10.5x15 yok.30x9.5x15 ebatı var.resim eklerseniz düşünebilirim
  7. M

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? 16 inch düşünmüyorum,ilginize tesekkür ederim.
  8. M

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? mail adresimi ve cep telefonumu özelden mesaj attım.ilginize tesekkürler
  9. M

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? İlgilenen arkadaşlara çok tesekkür ederim.bu şartlar altında tercihimi sıfır lastikten yana kullanmaya karar verdim.herkese hayırlı satışlar dilerim.
  10. M

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? öncelikle kusura bakma,aracımın camını kırıp bagajımdan bilgisayar çantamı çaldırdığım için sana cevep veremedim.265/70/15 lastikler kaç yıllık ne durumda ve nekadar istiyorsun.satılık jantda varmı?
  11. M

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? Ben tsekkur ederim.hayirlisi.yanlizca jantlari satarmisin. :'(
  12. M

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? 5adet jant,4adet lastik ve 2adet kapak icin 1000 tl verebilirim .eger okey diyorsan.kuzenimi yada bir arkadasimi yönlendirip aldirabilirim
  13. M

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? Abicim malzeme senin.bi fiyat belirlersen memleketten arkadaslari yönlendirebilirim
  14. M

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? Lastikler ne marka ve kaç yıllık.ne kadar kullanıldı.birde jantlarin orta kapakları varmı.
  15. M

Ynt: 15 inch lastik+jant satan yokmuuuuu..???? Ne kadar istiyorsun.4 adet mı. 5.de varmı.birde lastikler giresundami.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR