mekeroz kullanıcısının son içeriği

1. M

MERCEDES SLK ILE TAKASLI MERCEDES G ARIYORUM

Ynt: MERCEDES SLK ILE TAKASLI MERCEDES G ARIYORUM dogrudur bir land rover td5 im var artik tamamen binek araclardan kurtulmak pesindeyim nakitten donup alacagima kisa yoldan istedigimi paylastim umarim yanit bulur
  2. M

MERCEDES SLK ILE TAKASLI MERCEDES G ARIYORUM

97 model mercedes amg donanimli slk aracimla mercedes g serisi otomatik vites 3000 dizel motor ve turbolu takas tercihimdir aracimin mercedes gulsoy florya da servis kaydı vardir uzerine makul bir farkta verebilirim ilan no'su asagidaki linktedir ve degerli yorumlarinizi bekliyorum...
  3. M

G serisi parçası arayanlar buraya (kökten çözüm)

Ynt: G serisi parçası arayanlar buraya (kökten çözüm) slmlar ayni parca sikintilarini bende yasiyorum size ulasmam icin bir irtibat telefonu ya da adresi verirseniz sevinirim saygilarimla.. Mehmet Kerem..
  4. M

Mercedes g almaya karar verdim

Ynt: Mercedes g almaya karar verdim slmlar ayni sekilde bende g serisine gonul verdim ama bircok kusku var araclar en az 20 yasinda,hor kullanim buna bagli olarak aracta metal yorgunlugu,paslanma,zor parca bulunmasi vs vs buldugum cozum sudur ki eski bir arac alip hurda bir mercedes ile icini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,193
Kayıtlı Üye Sayımız
167,068
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet Yılmaz'ın

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR