Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bulduğunuz araç iş yapar çok abartmaya gerek yok 4*4 evet güzel geliyor kulağa ancak vergi avantajı yok ben de civic vardı 2 yıl çektim şimdi hı lux aldım 4*2 biraz abartılı gibi ama benim tercihim
2 elde güzelce kontrol yaptırırsanız neden olmasın 2 elde tek sıkıntı varsa güneş enerjisi aküleri olabilir onun dışında zaten siz bile ilk bakışta karavanın 2 el olarak kullanıma uygunluğunu çözersiniz sızdırma akıtma vs yok ise temiz kullanılmış ise tercih edilebilir ancak 2 elde size yabancı...
merhaba karavan için ilk önce kamp deneyimiziniz var mı çadır kamp yaptınız mı eğer çadır kamp yapmaktan hoşlandıysanız ok ortiz ben inceledim ürün güzel yerli karavanlar içinde gösterişli ve kaliteli işçilikleri var ancak fiat olarak pahalı o paraya bence yabancı karavanlar dan bile alınabilir...
dün mahalleden bir arkadaş karavan almış bunu
hocam bir komşum karavan almış çekme yazın asosta kamp alanında sabit bırakmak ve hafta sonları kullanmayı düşünüyormuş kamp sahipleri günlük 400 TL aylık 24.000 TL Talep etmişler sadece hafta sonları gidip kalmak için düşünsenize