Madesti kullanıcısının son içeriği

1. M

Dacia Duster Satılık

Ynt: Dacia Duster Satılık Aslında Bodrum da yazlığımız var babam emekli olduğundan canı sıkılınca da tekirdağ - bodrum - samsun - istanbul - aydın Gezer sürekli özellikle de hafta da 2 kere bi yerlere gider.. Şöyle söyliyeyim Kendime ait 2012 model yeni kasa rio aracım var.. Bu aracı bende...
  2. M

Dacia Duster Satılık

Ynt: Dacia Duster Satılık 8,000 tl den fazla masraf yapıldı
  3. M

Dacia Duster Satılık

Ynt: Dacia Duster Satılık Merhabalar, Sabri bey'in bahsettiğine yakın bir konudan ötürü yapıldı. Sürekli Mazot aldığımız yerden yine mazot alındığında depo değişimi esnasında mazot almışız, pompacı arkadaşın dikkatsizliği ve yakıt vermemesi gereken yerden yakıt vermesinden ötürü olan sorun...
  4. M

Dacia Duster Satılık

Ynt: Dacia Duster Satılık Araç 3 aydır satılık ben siteyi geziniken satılık araç ilanları gördüğümden buraya da koymak yeni aklıma geldi eğer sırf ticaret yapmak amacı ile geldiğimi düşünüldü sanırım.. Bu gibi bi düşünce varsa ilandan kaldırabilirim.
  5. M

Dacia Duster Satılık

Ynt: Dacia Duster Satılık ha bu arada aracı biz sıfırken aldık galerici felan değilim :)
  6. M

Dacia Duster Satılık

Ynt: Dacia Duster Satılık Arkadaşlar aracın bi sıkıntısı yok ki. Motoru yapılalı 10.000 km oldu ve 1 yıl garantili yapıldı. Yüzeysel boyalı çünki farklı zamanlar da farklı sürtmeler oldu onları da kaskoda yaptırdık. Expertiz raporu var mekanik ile alakalı hiç bir problemi yok Bosh servisinden...
  7. M

Dacia Duster Satılık

Ynt: Dacia Duster Satılık Oraya ekledim, yalnız şöyle de bir sıkıntı var, site üyelik yapılmadan takip edilebiliyor, işlerimin yoğunluğundan aktivitilere katılamıyorum yalnız mümkün olduğunca belirtilen yerleri kendim geziyorum :)
  8. M

Dacia Duster Satılık

Merhaba arkadaşlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2011-1.5-dizel-duster-135763471/detay/ yukarıda ki ilan da bulunan aracımız satılıktır. İlgilenen olursa sitede ki arkadaşlarıma gitmesini isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
Hamdi TURAN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri