m.alper kullanıcısının son içeriği

1. M

1.6 Vitara Oto Vites

Ynt: 1.6 Vitara Oto Vites değerli bilgileriniz için çok tşk, bugün başka bi problemle karşılaştm gerçi problemi bilemedim ama araç iki çekerde iken durup tekrar hareket edildiğinden çok garip bi ses çıkıyo ve yavru viteste sanki bi kasılma oluyo gibi ileri geri gidiyo neden yapar bilgisi olan...
  2. M

1.6 Vitara Oto Vites

Ynt: 1.6 Vitara Oto Vites sayın ttogan çok faydalı ve açıklayıcı bilgiler oldu çok teşekkürler emeğiniz için, size bi kaç sorum daha olacak forumu biraz karıştırdığımda arazi vitesinden çıkışlarda biraz geri gitmek gerekiyomuş bu geri gitme meselesi sadece sadece 4L konumundayken mi geçerli...
  3. M

1.6 Vitara Oto Vites

Ynt: 1.6 Vitara Oto Vites çok faydalı bilgiler olmuş sayın ttogan teşekkürler yardımınız için daha önce suv araç kullanıyodum d konumunda başka bişeye gerek kalmıyodu uzun bi aradan sonra tekrar kavuşmak istediğim hayalim oldu ama bu seferde arazi vitesi işin içine girdi bu resimdeki işaretli...
  4. M

1.6 Vitara Oto Vites

Ynt: 1.6 Vitara Oto Vites Tesekkurler ama kimse yardimci olmadii
  5. M

1.6 Vitara Oto Vites

değerli arkadaşlar bugün itibariyle 95 model vitara 1.6 oto vites araç için kaparo verdim kısmetse bundan sonra yeni aracım bu ulucak bu aracı kullanan arkadaşlar araç hakkında bilgi verebilirmi araç orijinal haliyle herhangi bir işlem görmemiş durumda ben genelde şehir içi ve kışın ava giderken...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri