Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İstanbulda Yasayan Haftasonları Cadır Deniz Tatiline Kaçan Aileler
http://www.gokcetepetabiatparki.com/ dediğiniz yer burası fotoğraf ve imkanlar bakımından iyi denizi mükemmel kıyı güvenliği var mı acaba sormak lazım birde denizi aşırı sıcak oluyor mu bilen varmı
Ynt: Yer Tavsiyesi
teşekkürler abi ben max 200 km gidebilecek bir yer bakıyorum mocamp resim olsa bi görebilsem iyi olabilir ama gelibolu çok uzak marmara denizine pek sıcak bakmıyorum çünkü denizde pek devir daim yok deniz çok temiz olması lazım mocacampın denizi temiz mi? derinliği nasıl...
Ynt: İstanbulda Yasayan Haftasonları Cadır Deniz Tatiline Kaçan Aileler
abicim denizi temiz mi? kumsalı biraz taşlı geldi gözüme denizde ayağı kesecek şeyler var mı? ve derinlikten bahsedersen çok sevinirim
Ynt: İstanbul'a Yakın Kamp Yeri
Bende yer arıyorum kıyıköy tavsiye ettiler ama araştırdığımda pek gelişmiş gözükmedi gözüme biraz pahalı olsada sahil kamp istanbul u tavsiye edebilirim gitmedim ama açıklaması ve resimleri iyi gözüküyor kerpe de çadır kampı varmış ama ora ile ilgili pek birşey...
bayram da çadır kurup doğayla iç içe olup hemde denize girmek istiyorum bunu yapabileceğim imkanları uygun bir yer arıyorum ama dolaştığım siteler hep eski baktığım kamp gittiğimde olmayabilir o yüzden şimdiden yer arıyorum kefken e kadar olan sahil şeridinde ve sahile çokta uzak olmaması kafi...