leopar kullanıcısının son içeriği

1. L

Yer Tavsiyesi

Ynt: Yer Tavsiyesi hımmm taşlık olması çok önemli değil ama gezip görülecek bir yere benziyor sessiz sakin kafa dinlenecek bir ortam teşekkürler
  2. L

İstanbulda Yasayan Haftasonları Cadır Deniz Tatiline Kaçan Aileler

Ynt: İstanbulda Yasayan Haftasonları Cadır Deniz Tatiline Kaçan Aileler http://www.gokcetepetabiatparki.com/ dediğiniz yer burası fotoğraf ve imkanlar bakımından iyi denizi mükemmel kıyı güvenliği var mı acaba sormak lazım birde denizi aşırı sıcak oluyor mu bilen varmı
  3. L

Yer Tavsiyesi

Ynt: Yer Tavsiyesi teşekkürler abi ben max 200 km gidebilecek bir yer bakıyorum mocamp resim olsa bi görebilsem iyi olabilir ama gelibolu çok uzak marmara denizine pek sıcak bakmıyorum çünkü denizde pek devir daim yok deniz çok temiz olması lazım mocacampın denizi temiz mi? derinliği nasıl...
  4. L

İstanbulda Yasayan Haftasonları Cadır Deniz Tatiline Kaçan Aileler

Ynt: İstanbulda Yasayan Haftasonları Cadır Deniz Tatiline Kaçan Aileler abicim denizi temiz mi? kumsalı biraz taşlı geldi gözüme denizde ayağı kesecek şeyler var mı? ve derinlikten bahsedersen çok sevinirim
  5. L

Yer Tavsiyesi

Ynt: Yer Tavsiyesi teşekkür ederim ama o dediğiniz yerler çok uzak kalıyor :((
  6. L

İstanbul'a Yakın Kamp Yeri

Ynt: İstanbul'a Yakın Kamp Yeri Bende yer arıyorum kıyıköy tavsiye ettiler ama araştırdığımda pek gelişmiş gözükmedi gözüme biraz pahalı olsada sahil kamp istanbul u tavsiye edebilirim gitmedim ama açıklaması ve resimleri iyi gözüküyor kerpe de çadır kampı varmış ama ora ile ilgili pek birşey...
  7. L

Yer Tavsiyesi

Ynt: Yer Tavsiyesi kıyı köy alternatiflerime ekledim teşekürler
  8. L

Yer Tavsiyesi

Ynt: Yer Tavsiyesi istanbul da oturuyorum ve karadeniz aşığıyım karadeniz de arıyorum kamp yeri ama yine de teşekkürler
  9. L

Yer Tavsiyesi

Ynt: Yer Tavsiyesi yardımlarınızı bekliyorum büyüklerim şimdiden teşekkürler
  10. L

Yer Tavsiyesi

bayram da çadır kurup doğayla iç içe olup hemde denize girmek istiyorum bunu yapabileceğim imkanları uygun bir yer arıyorum ama dolaştığım siteler hep eski baktığım kamp gittiğimde olmayabilir o yüzden şimdiden yer arıyorum kefken e kadar olan sahil şeridinde ve sahile çokta uzak olmaması kafi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

SON KONULAR

Geri