Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu
korkulanı düsünmekten herzaman kacıyoruz ama bence en önce en kötüyü düşünmek dahada kötü sonuclardan kurtarmak demektir. tabi madiyat buna sebep ama dahada büyük problemlerle karsılaşmadan ya kullanılmamalı yada biran önce cözmeli sorunu saygılar.
bahsettiyim belirtiler sonucunda conta olabilir tabikide en kötü ihtimali bu ama umursamadan kulanılan araclardada dahada agır zarararlarla karsılasıla bilir raryatörde fokurdama en bariz conta yanıgı belirtisidir.
merhaba üstadım aracın radyatöründe su sıcak haldemi birbakın eyer motor sıcaklıgı yüksek radyatör soğuksa termostat olabilir ama anlatmalarınıza göre hava cıkıyosa üzgünüm ama silindir kapak contanız yanık . şöyleki aracın pistonlarından birinden...
Ynt: Kafayı Yiyecem Vitaracılar Yardım Lütfen
ücüncü göz evet jlx lerde görülüyor iki piston arasında kacak baslar ve calısma düzeni ve cekiş bozulur eyer conta yanıksa arac calıstırılır rolantide iken radyatör kapagı acılıp bakılır kabarcıklanma varsa kesin conta gecmiş olsun...
Ynt: En Uygun Ofrot Aksesuar Otc
cok cok teşekkür ederim üstadım övgülerin icin.:) Evet aynen gözlemlerinizde haklısınız metal aşkı var bende zevkle severek ugraşırım mutlaka beklerim bir cayımızı icmeye.Niyazi bey.
merhaba ben gezen bilirden KUZNE nikli fatih
ofroat aksesuar imalatı yapıyorum yerim sultanbeylide OFFROAD TUNİNG CENTER . Bi göz atmanızı isterim sagılar :) TİTİZ CALIŞMA VE EN UYGUN FİYATLARLA HİZMETİNİDE OLACAĞIZ İletişim fatih usta 05452854290
Ynt: Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller
cok güzel bir gezi olmuş bu parkur. ömerli göl kıyısındamı göcbeyi mevkinde cok güzel ve eylenceli parkurlar biliyorum ama burayı tanıyamadım neresi acaba .