Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1.nesil 1.3 SX Terios lpg de şehiriçi ve şehir dışı100 km ne kadar lpg tüketir
saol tameray kardeşim ilgin için fakat ben çanakkaledeyim istanbula raif ustaya gelme şansım biraz zor gibi.geçen bende bizim burda Dayıoğlu lpg diye bir yer var oraya gittim baktırdım teriosumda atiker marka...
Ynt: 1.nesil 1.3 SX Terios lpg de şehiriçi ve şehir dışı100 km ne kadar lpg tüketir
peki macit kardeşim neden yüksek olabilir yağı yeni değişti 10/40 yağ konuldu bu yağ yakıt tüketimini arttrırmı?siz nasıl yağ kullanıyorsunuz aracınızda.
5w 30 yağın 10w 40 yağa göre yakıtı düşüreceği...
SLM ARKADAŞLAR BURAYA YENİ KATILDIM VE YAKLAŞIK 20 GÜN ÖNCE 1.3 SX 2006 BİR TERİOS ALDIM %90 ŞEHİR İÇİ OLMAK ÜZERE VE BİR KEREDE OLMADAN YAKLAŞIK BİR HAFTA GİBİ BİR ZAMANDA TERİOSUM 105 KM DE 40 TL LPG TÜKETTİ SİZCE NORMALMİDİR EĞER NORMAL DEĞİLSE NEDEN DEĞİLDİR NORMAL OLMASI İÇİN NE YAPMAK...