krymnv kullanıcısının son içeriği

1. krymnv

Frontera B 3.2 Motor Arıza Işığının Yanması

merhabalar üstad oksijen sensörü egzos katalüzöre bağlı bir parça ve yakıt içindeki farklı moleküllere tepki olarak arıza ışığı yakıyor. dandik benzin veya lpg kullandığınız durumlarda arızaya geçiyor yada zamanla niyadı dolunca.. bilgisayarla silsenizde bir süre sonra tekrar yanar. eğer...
  2. krymnv

Frontera B 3.2 Motor Arıza Işığının Yanması

büyük ihtimalle oksijen sensörü kaynaklı arıza ışığı Lpg.li olan frontera b lerin genelinde var. ben 2 yıldır o şekilde kullanıyorum... herhangibir sorun yaratmaz bilginiz olsun...
  3. krymnv

2ooo Model Otomatik Frontera B 4 Çeker E Geçmiyor

tamam bakıyorum hocam çok sağol kazasız belasız günler :)
  4. krymnv

ilginiz için çok teşekkür ederim müşura giden kablo kopmuş o yüzden araziye geçmiyormuş. sorunu giderdik ama şimdide sanroof geriye doğru açılmıyor sanırım raylara çamur toz vs.. girdi.. ve ben açmak için zorlayınca ayaklardan biri kırıldı.... bununla ilgili ne yapabilirim onu araştırıyorum
  5. krymnv

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba arkadaşlar kocaeli gebzeden yazıyorum adım Koray... yeni aldığım frontera 3.2 otomatik aracımda bazı sorunlar yaşıyorum bilgi alışverişi ve yeni dostluklar için buradayım... herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
  6. krymnv

arkadaşlar merhaba... aracım 2000 model otomatik frontera b 4 çeker düğmesine bastığımda aracın altından geçiş sesi geliyor fakat paneldeki lamba yanıp sönüyor sabitlenmiyor... ve önleri bağlamıyor. şanzumanımda ve arazilerde sorun yok bundan eminim bu problem bende yeni başladı ne yapmalıyım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri