kobalamin kullanıcısının son içeriği

1. K

May Karavan

hocam bütçe olsa da 25-30 bin avro çok para. alko şase herşey demek değil ama olsa tabi ki güzel olur.
  2. K

May Karavan

gecen hafta bir arkadaş aldı karavanını. tarttırmış 740 kilo gelmiş. araç konusunda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır,benim fikrim yok o konuda maalesef..
  3. K

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

merhaba Önder Bey biz 2 adet karavan siparişi verdik. yeni yapılacak. tavan ölçümüz yaklaşık 194x140cm. 220v dışardan giriş olacak ama 220ye bağımlı olmak istemiyoruz. kullanacağımız aletler --1 adet 220v 90lt buzdolabı (altus al-305 a+ 90lt mini buzdolabı-- Yıllık 25°c Enerji Sarfiyatı...
  4. K

May Karavan

Gönül şasenin de alko olmasından yana ama bu üründe şase alko değil. Paslanmaz galvanizden kendi yapıyor
  5. K

May Karavan

Bu fiyata bu özellikte başka marka model yok. Ben siparişimi verdim ve yakın olduğum için sürekli ilerleyişi izleyeceğim. İnşallah böyle devam eder
  6. K

May Karavan

Merhaba arkadaşlar. May karavan hakkında elde ettiğim bilgileri paylaşayım sizinle. - mobilya malzemesi kavak kontra - alko dingil ve kaplin frenli - şase galvaniz - 2 veya 4 kişilik yapılabiliyor - standart ekipman hidrofor, evye, duş, portatif tuvalet, 2 li ocak, hek, minderler ve masa -...
  7. K

May Karavan

Merhaba Doğru firmayı incelediğinizden emin misiniz? Manisa ahmetli de 2 ayrı karavan imalatı yapan firma var. Biri may karavan biri nks (yada nk ) karavan. İki firma arasında çok ciddi bir malzeme ve işçilik kalitesi farkı var.
  8. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben ömer. İzmir tarafından katılıyorum . Doğayı kampı gezmeyi yemeyi seven biriyim. Herkese selamlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,199
Kayıtlı Üye Sayımız
167,071
Kaydolan Son Üyemiz
#Redkitt

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR