keremcimen kullanıcısının son içeriği

  1. keremcimen

    Oto Buzdolabı 12 V Saatte 3.5 Kva Güç Tüketiyor

    3.5 kva değil 3,5 amper olabilir
  2. keremcimen

    Yeni Ehliyet Sınıflaması

    D sınıfını alınca BE sınıfı otomatik geliyor. Aslında BE almamız gerekiyor ama sürücü kursları açmıyor onun yerine D sınıfına yönlendiriyorlar.
  3. keremcimen

    Caretta Kullanicilarinin Dikkatine

    Aslında pino 340 alıcağınıza adriada dt 360 modeli var onu tercih etmenizi öneririm. İlk etapta aralarında fiat farkı var diyebilirsiniz ama incelediğinizde içerisinde 3 sistem buzdolabı truma ısıtıcısı birçok ekipman orjinalden var. Bunları pinoya ekletmek isteseniz daha pahalıya geliyor ve...
  4. keremcimen

    Yeni Ehliyet Sınıflaması

    Bugün emniyete ehliyet başvurusu için gittim ve çekme karavan konusunu konuştuk. Bana BE sınıfı almam gektiğini söylediler. Daha sonra sürücü kursuylada konuştuk sıkıntı şu ki sürücü kurslarında BE sınıfından sınava girmek için karavan veya römork bulunmuyor. Onun yerine D sınıfı otobüs ehliyeti...
  5. keremcimen

    Şişme Çadır

    Bu yaz dechatlondan aldığımız şişme çadırı 20 gün kullandık en ufak bir inme olmadı. Biz çok memnunuz çok kullanışlı ve pratik. Sadece aynı ebatta diğer çadırlara göre kapalı hali biraz büyük kalıyor.
  6. keremcimen

    Yılbası Yedıgoller Kampı 2016

    Evet günlük fiyatları
  7. keremcimen

    Yılbası Yedıgoller Kampı 2016

    Ocak ayında bungalow için konuştum hafta içi 250 hafta sonu 350 demişlerdi
  8. keremcimen

    O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

    Ben maksimum olarak bir değer aldım hiç bir tecrübem olmadığı için çeki konusunda tereddüdlerim var. Ama biyerden başlamak gerek. Bilgiler için çok teşekkür ederim.
  9. keremcimen

    O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

    Arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederek başlamak istiyorum. Formu yaklaşık 4-5 yıldır takip ediyorum gerçekten çok faydalı paylaşımlar oluyor. Eşimle hayalimiz bir karavan sahibi olmak. İkimizde memur olunca izinlerimiz belli bu yüzden motokaravan yerine birazdaha masrafı az olan çekme...
  10. keremcimen

    Yaz Kampı Için Aile Çadırı

    Air second xl modeli kullanıyorum. Bu yıl yağmurda deneme fırsatı da buldum çok başarılı. Alt bırandasının komple fermuarlı olması avantaj. Kurulumu 10 dakika gibi kısa bir sürede bitiyor. Tek kötü tarafı arabanın bagajında fazla yer kaplaması.
  11. keremcimen

    Kayseri-malatya-elazığ-diyarbakır Karayolu Nasıl?

    Elazığa kadar yolda herangi bir güvnlik sıkıntısı yok devamlı kullanıyorum. Hatta cuma günü Elazığdan Ankaraya seyayahat edicem bende. Yollar çift şerid sadece Darendeden sonra kısa bir alan var tek şerid. Orasınında tünel çalışmaları bitmek üzereydi açıldımı bilmiyorum.
  12. keremcimen

    Yeniden Yollardayız

  13. keremcimen

    Yeniden Yollardayız

    Jezersko kayak merkezi slovakya
  14. keremcimen

    Yeniden Yollardayız

    Polonya Krakow'a giderken yolumuzun üzerinde ki Slovakya Polonya arasındaki kayak merkezlerini de bir göz attık. Slovakyada ki Jezersko kayak merkezine uğradık. Yazları boş kalmaması için güzel bisiklet aktiviteleri düzenliyorlar. Bizde bir iki saat oyalanıp ormanlık alanda güzel bir yürüyüş...
  15. keremcimen

    Yeniden Yollardayız

    İyi dilekleriniz için teşekkürler. İki yıldır çocukla gezilmez diyenlere inat Avrupa'da 15 bin km yol yaptık. Kimi zaman 20 basamak çocuk arabası indirdik kimi zaman 2-3 km sırtımızda taşıdık ama hiç söylenmedik. Tatillerimizde plan yaparken kızımızı da mutlu edecek programalar ekledik.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,468
Mesajlar
1,518,312
Kayıtlı Üye Sayımız
172,121
Kaydolan Son Üyemiz
tto

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst