kemal50 kullanıcısının son içeriği

1. kemal50

Soğukken Yürümemesi

2003 model 4,7 WJ var bende aynı sorun var. Soğuk iken çalışır çalışmaz yürürseniz sanki el freni çekili kalmış gibi oluyor 40-50 metre sonra düzeliyor. ama soğuk iken 10-15 saniye rolantide çalıştırıp sonra hareket ederseniz problem olmuyor. Sebebini bende bilmiyorum. belki normal
  2. kemal50

Grand Cherokee 99-04 Led Stoplar

Ynt: Grand Cherokee 99-04 Led Stoplar stoplar güzel ama fiyatta güzel :D
  3. kemal50

Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ???

Ynt: Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ??? wj ile sonuçlandı ;D hayırlısı artık
  4. kemal50

G.Cherokee 5.2 ARB Tipi Ön Arka Çelik Tampon ve Stepne Taşıyıcı

Ynt: G.cherokee 5.2 Arb Tipi Ön Arka Çelik Tampon Ve Stepne Taşıyıcı mozilladan girdim,crome den girdim, explorer den girdim açmıyor resimleri
  5. kemal50

G.Cherokee 5.2 ARB Tipi Ön Arka Çelik Tampon ve Stepne Taşıyıcı

Ynt: G.cherokee 5.2 Arb Tipi Ön Arka Çelik Tampon Ve Stepne Taşıyıcı resimler burdada başka konularda açılıyor
  6. kemal50

Grand Cherokee Wj 2000

Ynt: Grand Cherokee Wj 2000 resimler açılmıyor bendemi sorun var
  7. kemal50

Ynt: Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ??? güncel
  8. kemal50

Ynt: Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ??? Aman kur artışı falan eklemeyin. zaten motor işine girmeyişimin ana nedenide o maliyet şişip gidiyor.aracıma binecem güç hariç her şeyindende çok memnunum daha tık ı yok. patateste para edediyo :D ve edecekte bu yıl köylünün ürettiği her...
  9. kemal50

Ynt: Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ??? defenderimi satmayı bende hiç içime sindiremiyorum ama motor ufak geliyor.aracın değişmedik yerini bırakmadım maliyeti bana 44 bini geçti motor değişim işine girmek istemiyorum.arazide çok güzel ama bana artık ufak geliyor.daha güçlü araç...
  10. kemal50

Ynt: Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ??? 1611 kişi bakmış hiçmi fikri olan yok anlamadım
  11. kemal50

Arkadaşlar bu konu açıldımı bilmiyorum aradım bulamadım. benim şu anda 88 model 110 luk defenderim var.satacağım ama ne alacağıma karar veremedim. land rover discover V8 mi yoksa jeep grand cheroke 4,7 mi ??? görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  12. kemal50

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

Ynt: Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha * SDC12445.jpg bu fotodaki gerdirmeyi neden yaptınız. anlamadım :-[
  13. kemal50

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme * kaymaklı, derinkuyu yeraltı şehirlerini gezmeden * açık hava müzelerini gezmeden * kuru fasulye yemeden * balona binmeden * ATV turu yapmadan * At`a binmeden * kızılırmak üzerinde gondola binmeden Daha bir çok şey var yapılacak ::)
  14. kemal50

Tatlarin Kilisesi ve Yeraltı Şehri

Ynt: Tatlarin Kilisesi ve Yeraltı Şehri Haber vermek istedim ; tatlarinde büyükbir resterasyon çalışması başlatıldı.5-6 ev restore ediliyorve yer altı şehrinin açılmayan bölümleride turizme katılacak,bölgeden havalimanı otoban bağlantısı yapılıyor.
  15. kemal50

Göreme ve Kapadokya Milli Parkı

Ynt: Göreme ve Kapadokya Milli Parkı güzel paylaşım çekenin eline sağlık paylaşanada teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri