Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2003 model 4,7 WJ var bende aynı sorun var. Soğuk iken çalışır çalışmaz yürürseniz sanki el freni çekili kalmış gibi oluyor 40-50 metre sonra düzeliyor. ama soğuk iken 10-15 saniye rolantide çalıştırıp sonra hareket ederseniz problem olmuyor. Sebebini bende bilmiyorum. belki normal
Ynt: Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ???
Aman kur artışı falan eklemeyin. zaten motor işine girmeyişimin ana nedenide o maliyet şişip gidiyor.aracıma binecem güç hariç her şeyindende çok memnunum daha tık ı yok. patateste para edediyo :D ve edecekte bu yıl köylünün ürettiği her...
Ynt: Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ???
defenderimi satmayı bende hiç içime sindiremiyorum ama motor ufak geliyor.aracın değişmedik yerini bırakmadım maliyeti bana 44 bini geçti motor değişim işine girmek istemiyorum.arazide çok güzel ama bana artık ufak geliyor.daha güçlü araç...
Arkadaşlar bu konu açıldımı bilmiyorum aradım bulamadım. benim şu anda 88 model 110 luk defenderim var.satacağım ama ne alacağıma karar veremedim. land rover discover V8 mi yoksa jeep grand cheroke 4,7 mi ??? görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Ynt: Yapmadan Dönme
* kaymaklı, derinkuyu yeraltı şehirlerini gezmeden
* açık hava müzelerini gezmeden
* kuru fasulye yemeden
* balona binmeden
* ATV turu yapmadan
* At`a binmeden
* kızılırmak üzerinde gondola binmeden
Daha bir çok şey var yapılacak ::)
Ynt: Tatlarin Kilisesi ve Yeraltı Şehri
Haber vermek istedim ; tatlarinde büyükbir resterasyon çalışması başlatıldı.5-6 ev restore ediliyorve yer altı şehrinin açılmayan bölümleride turizme katılacak,bölgeden havalimanı otoban bağlantısı yapılıyor.