Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yine kendi "SAHTEKAR BAKIŞ AÇISI" mantığınızla yazmışsınız. Sözleşme, üretimden önce internet sitesindeki fiyat üzerinden (indirimsiz) yapıldı ve ödeme de önceden bitirildi. Fatura ise firma tarafından 2 ay sonra karavanın tesliminde eksik tutarlı olarak kesildi. Sorduğumda ise NK Karavan...
NK Karavan (Manisa Ahmetli'deki firma, sahibi Nazmi Kılıç, NKŞ Karavan olarak da biliniyor) tam olarak bunu yapıyor ve 850-1000 kg çeken karavanları 750 kg altı olarak satıyor. Üstelik fren sistemini istemenize, sözleşmeye yazdırmanıza ve parasını da ayrıca ödemenize rağmen fren sistemini...
Murat Bey,
Kolay gelsin. Ben hala NK Karavan olduğunu düşünüyorum. Ya da diğer bir ihtimal oradan ayrılan ve dürüst bir üretici de olabilir. Zira NK Karavan'ın mağdur ettiği kişilerin sayısı dağları aştı.
Sayın AKMühendis:
Belirttiğiniz bu ilanı ve resimleri ile teknik özelliklerini dikkatlice inceledim. Sanırım NKŞ Karavan mali sorunlar yaşıyor veya sonunda kolluk kuvvetleri/devlet yakasına yapıştı. Bu nedenle bu modeli başka bir adla veya firma adıyla (Doğa Karavan olarak) çıkarmışlar gibi...
Yasal görünen karavan dolandırıcılarına en güzel örnek NK Karavan (NKŞ Karavan) Manisa Ahmetli (Nazmi Kılıç):
LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN!
BU FİRMADAN KESİNLİKLE UZAK DURUN.....
Bu firma ile nihayetinde geldiğim durum aşağıda verilmiştir. Karavanı oldukça geç ve eksik halde teslim etmesinin...
Siz olayın çok gerisinde kalmışsınız. Onlarca insanın parasını alıp karavanı teslim etmiyor. Paralarını da iade etmiyor. Mahkeme kararlarını dikkate almıyor. Garanti kapsamında hiçbir aramaya cevap vermiyor. Sözleşmeye uygun karavan üretmiyor. Belgeleri eksik. Her karavanda ayrı teknik...
Ben daha ne diyeyim. Hala bu markayı (NK Karavan veya internetteki diğer adıyla NKŞ Karavan ve Nazmi Kılıç) satınalmakta direnenler varsa ve ileride bu karavanlar trafiğe uygun olmadığı için toplatılınca ne yapacağını bilemeyenler olursa benden günah gitti. Sağlıcakla kalın.
CUMHURİYET SAVCILIĞINA DOLANDIRICILIK İHBAR DİLEKÇESİDİR
İHBARDA BULUNAN : Kıvanç Atmaca, T.C.xxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxx / İzmir
İHBAR EDİLEN : Nazmi KILIÇ (T.C.xxxxxxxxxxx) ve NK Karavan İmalat
Sanayi Ltd.Şti.
Küçüksanayi Sitesi 253 Ada 4 Ahmetli / Manisa
NK Karavan İmalat...
Sabit fiyatlı bir üründe alıcı nasıl oluyor da az kdv veriyor anlayamadım. Karavanın satış fiyatı sabit. Fatura eksik kesilip tutar tam ödenince alıcı bundan nasıl kar ediyor, bana açıklarsanız çok sevinirim.
Bir diğer husus da şu: Türkiye'de dürüst insanlar da var. Yani sahtekarlık peşinde...
Siz de biliyorsunuz ki bu karavan konusu çok kapsamlı bir konu ve 25 yıldır karavan kullanan birisi bile hala öğreniyor ve ne acıdır ki o kişiler bile kendi karavanları hariç her konudan emin olamıyorlar. Ben sadece birkaç aydır araştırma yapan biri olarak "her konuyu" bilebilme, öğrenebilme...
Bu firma ile nihayetinde geldiğim durum aşağıda verilmiştir. Karavanı oldukça geç ve eksik halde teslim etmesinin hemen akabinde karşılaştığım sorunlarla ilgili kendilerine gönderdiğim resmi talebimi Lütfen sabırla okuyun:
"Sayın Nazmi Kılıç, sizden aldığım...
Bu firma ile nihayetinde geldiğim durum aşağıda verilmiştir. Karavanı oldukça geç ve eksik halde teslim etmesinin hemen akabinde karşılaştığım sorunlarla ilgili kendilerine gönderdiğim resmi talebimi Lütfen sabırla okuyun:
"Sayın Nazmi Kılıç, sizden aldığım...