karamamba kullanıcısının son içeriği

1. karamamba

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu merhaba ben turgut .kocaelinden.uzun süre doğadan uzak kalamamak gibi bir fobim var :)
  2. karamamba

Çok Güzel Mağara Fotoğrafları

Ynt: Çok Güzel Mağara Fotoğrafları çok güzel fotolar.bir de mağracılığı sevenlere James Cameron un sanctum filmini mutlaka izlemelerini tavsiye ederim.küba daki Esa-ala mağaralarında geçiyor hani şu koca deliğe paraşütle atlayanlar var ya işte orası :).
  3. karamamba

Mağara Fotoğrafçılığı

Ynt: Mağara Fotoğrafçılığı önemli bilgiler için teşşekkürler.
  4. karamamba

İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü ben teşekkür ederim paylaşacağımız daha çok güzel yerler var.
  5. karamamba

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü Günübirlik bir geziyidi.şehir ortamından iş stresinden uzaklaşmak için birebir recete olcak yerler diyebilirim.Dönmeden önce gece çayıda çok güzel oldu.Çok üşümüştük çünkü.menekşe yaylası ve kungul dağı gezi manzaraları fotolarımı bir başka topikte...
  6. karamamba

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü burda bitiyor.
  7. karamamba

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü içerisi buz gibi haberiniz olsun :) birde basamaklara dikkat edin uzun bir süre aralıklara dikkat ederek yürümek hem de ben burayı kafamı eğerek yürüdüm bayağı bir zor.
  8. karamamba

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü
  9. karamamba

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü burası soğuk su istasyonu
  10. karamamba

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü Mekan çok şahane insanın burda yaşayası geliyor.
  11. karamamba

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü işte mağranın en güzel yeri.Bütün fotoları koymadım çünkü mağralar keşfedilip çıplak gözle görülünce tadı çıkıyor.
  12. karamamba

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü ilginç bir oluşum :)
  13. karamamba

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü burası zorlu bir geçiş yeri, tahmini bir foto var, buraya gelenler bilir bende ip yoktu ama ip burda çok lazım olabilir.Burdan geriye dönmek güzel olmaz esas süpriz mağra sonunda.
  14. karamamba

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü bazen sürünüyorsunuz bazen de dorulup dik duracağınız yerlerde var. benim gibi uzun boyluysanız baya bir zorlanırsınız.
  15. karamamba

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,169
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz