Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çok Güzel Mağara Fotoğrafları
çok güzel fotolar.bir de mağracılığı sevenlere James Cameron un sanctum filmini mutlaka izlemelerini tavsiye ederim.küba daki Esa-ala mağaralarında geçiyor hani şu koca deliğe paraşütle atlayanlar var ya işte orası :).
Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe Yürüyüşü
Günübirlik bir geziyidi.şehir ortamından iş stresinden uzaklaşmak için birebir recete olcak yerler diyebilirim.Dönmeden önce gece çayıda çok güzel oldu.Çok üşümüştük çünkü.menekşe yaylası ve kungul dağı gezi manzaraları fotolarımı bir başka topikte...
içerisi buz gibi haberiniz olsun :) birde basamaklara dikkat edin uzun bir süre aralıklara dikkat ederek yürümek hem de ben burayı kafamı eğerek yürüdüm bayağı bir zor.
burası zorlu bir geçiş yeri, tahmini bir foto var, buraya gelenler bilir bende ip yoktu ama ip burda çok lazım olabilir.Burdan geriye dönmek güzel olmaz esas süpriz mağra sonunda.
bazen sürünüyorsunuz bazen de dorulup dik duracağınız yerlerde var. benim gibi uzun boyluysanız baya bir zorlanırsınız.