karagozlers kullanıcısının son içeriği

  1. karagozlers

    Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

    Ynt: Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik Sonuna kadar haklısın Metin en çok sıkıldığım konu bizde karavancılığı çok istiyoruz karavanın içini görebilirmiyiz hayatında ilk defa gördüğün insan topluluğu tarafından böyle bir teklif alıyorsunuz hayır deyincede kızıyorlar ya arkadaş...
  2. karagozlers

    Bu Kış 2015 Kaç Karavan Yollardaydi

    Ynt: Bu Kış 2015 Kaç Karavan Yollardaydi Konumuz ağır geldi herhalde bir kapı koluna bile yüzlerce yorum yapan sözde karavancilar yazacak bir şey bulamadılar. Kendilerinden Özür dileyerek usta karavancilar 5. Perihan Celal Yalçın
  3. karagozlers

    Bu Kış 2015 Kaç Karavan Yollardaydi

    Merak ettim kaç karavan yollarda olduk bu kış 1.Zeynep Süreyya Karagözler 2.Murvet Güngör Aydoğan 3 Resmiye Yusuf Dalkıran Bizimle olmasada 4. Ümit Taşdemir Varmıdır acaba başka bu kötü kışın karına, bitmek bilmez yağmuruna, 100 km hızla esen fırtınaya karavanda karşı...
  4. karagozlers

    Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

    Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Görüşmek ümidiyle Alparslan bey. 2 gün önce Gazipaşa da Ankaralı bir arkadaşınız ile beraberdik.
  5. karagozlers

    Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

    Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar Kullandığınız karavan bu işin mabedi gibidir. Çok yerler gezmiş içinde uzun süreler yaşanmıştır.
  6. karagozlers

    2014-2015 Kış Sezonunda Antalya Yöresinde Nerede Konaklamalı

    Ynt: 2014-2015 Kış Sezonunda Antalya Yöresinde Nerede Konaklamalı Sizlerden konaklamak için yardım istedik. Antalya'da hiç karavanci arkadaş yok herhalde yada pek fazla şehirlerini tanımıyorlar. Buradan Antalya'da nasıl karavan yapılır diye yazsaydik cok akıl veren çıkardı. Hatta kapı...
  7. karagozlers

    Yaza Veda Birlikteliği

    Ynt: Yaza Veda Birlikteliği Katılım için liste yapılacak mı ? Biz (Eşim ve Ben) büyük bir ihtimalle cuma akşamından ordayız.
  8. karagozlers

    Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :)

    Ynt: Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :) Ülkemizde bir sürü 4X4 karavan var. İsterseniz sahiplerinin tek tek isimlerinide yazabilirim ve hepside avrupalı emsallerinden geri kalmayacak araçlar. WV de var Mercedes de, ducatoda camper da var alkovenliside semi integrali de merak etmeyin...
  9. karagozlers

    2014-2015 Kış Sezonunda Antalya Yöresinde Nerede Konaklamalı

    Ynt: 2014-2015 Kış Sezonunda Antalya Yöresinde Nerede Konaklamalı Kamp dışı konaklama yapacağız, genellikle kış aylarında kamplarda kapalı oluyor.
  10. karagozlers

    2014-2015 Kış Sezonunda Antalya Yöresinde Nerede Konaklamalı

    Şu an itibariyle 3 karavan ama sayı daha sonra zannederim artacak bu yıl Antalya yöresinde kışlamak istiyoruz. Bildiğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz.
  11. karagozlers

    'egeli' 2014

    Ynt: 'egeli' 2014 Önceki sayfada (31) yazdıkların için seni kutlarım Ülker ablam, aslında bu eleştriler için çok geç kaldık etraf öküz doldu. İyi geziler tekrar görüşmek ümidiyle Yavuz ağbimide kutlarım.
  12. karagozlers

    Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

    Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Sigorta Şirketleri her yıl bir araç gurubun da indirim yapıp o gurubu toplamaya çalışıyor. Ama o gurup zarar ettirince prim yükseltilip vazgeçiliyor. Bu yıl bu ay için en uygun firma aksigorta, ben 702 tl ye yaptırdım.
  13. karagozlers

    Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

    Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Sungur Culdar adına "Karavanci dostumuz Hüseyin Pelit in vefatından dolayı üzüntü mü bildirir, ailesine ve karavan camiasına baş sağlığı dilerim. Sungur Culdar "
  14. karagozlers

    Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

    Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Karavanciligin büyük ustası duayeni, efsanesi nur içinde yat. Bize oradan da yol göster. Selma ablama sabırlar dilerim.
  15. karagozlers

    Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :)

    Ynt: Bugün İlk Kez 4x4 Karavan Gördüm :) Yurt dışından araç getirmek için bayi veya distributer firma olmanız gerekmektedir. Yurtdışından alacağınız araç 0 yaşında ve faturalı olmalı. Fatura bedeli üzerine % 145 ÖTV ve % 18 KDV ödemeli içine binilecek bir karavan 60000 euro...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,465
Mesajlar
1,518,275
Kayıtlı Üye Sayımız
172,119
Kaydolan Son Üyemiz
torunbeyy0303

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst