kara.vanlife kullanıcısının son içeriği

1. kara.vanlife

Kışlık Uyku Tulumu Seçimi

Takip. Bizde karavanda dizel ısıtıcı yerine uyku tulumu ile ege-akdeniz bölgesinde aralık ve mart aylarında idare edebilirmiyiz diye düşüncelerdeyiz.
  2. kara.vanlife

Yerli Karavan Ocak - Tüp Bağlantı Sorunsalı

Maalesef yeni öğrendim.. Umarım en kısa sürede arzu ettiğiniz şekilde üretimi gerçekleştirirsiniz.
  3. kara.vanlife

Önümüzdeki sene ziyaret edip bir çayınızı içmek isterim açıkcası. İlginize teşekkür ediyorum.
  4. kara.vanlife

Teşekkürler. Yeriniz nerede ?
  5. kara.vanlife

Kesinlikle ben yapmayacağım :) emin olabilirsiniz.. Teşekkür ederim uyarınız için.
  6. kara.vanlife

Olayı inanın net bir şekilde anladım diyebilirim siz değerli katılımcıların paylaşımları ve araştırmalarım sonucunda. Özel bir oda, menfez tüpün yanında ( kg başına yaklaşık 1 cm çapında ), oda hava geçirmez, tüp sabitlenecek, oda içerisinde hortum ( dedantör ile boru geçiş bağlantısı...
  7. kara.vanlife

kampkaravan.com da satılan GOK dedantörlerin bazıları aygaz mini montajı ile görülmekte.. Benim sıkımtım gok hortumu ocağıma monte edememem.. Bi ucunu keserek yapabilirmiyim bilemiyorum.
  8. kara.vanlife

Teşekkür ederim faydalı bilgiler için..
  9. kara.vanlife

Umarım. :) Yaşadığım yerde Avrupa standartlarında bir sistem kurmak için elimden geleni yapıyorum ama bazen ne kadar çabalasamda olmuyor. Mutfak dolabını yaptırırken bile isteğim dışında bir dolap ortaya çıktı :( Ama söz gerçekleştirebilirsem burada paylaşacağım.
  10. kara.vanlife

Inverter - Kaçak Akım Rolesi - Sigorta

Merhaba. İçinden çıkamadığım bir konu var. Yapmakta olduğum karavanda dışarıdan 220V almayacağım. 1 adet pik gücü 700 watt olan 300 watt inverter aldım. 1 adet araçta çarpılma ihtimalim çok düşük olduğu için beni değil de aracı yangına karşı korusun diye 25A- 300ma'lık bir kaçak akım...
  11. kara.vanlife

İşte budur.. Ve diğer veriler içinde teşekkürler.. Maalesef bu sene ( sadece 1 ay kamp yapacağım ) sistemime uygun kelepçeli ve aygaz dedantör ile yola devam edip önümüzdeki sene bakır borulu ve tüp odalı GOK dedantör, GOK hortumlu bir sisteme geçeceğim.
  12. kara.vanlife

Merhaba. Yerli bir karavan ocağı aldım. Bunu Avrupa standartlarında Aygaz maksi karavan için yapılmış tüpe GOK marka dedantör ve hortum ile bağlamak istiyorum. Ama hortum girişi görseldeki gibi kelepçeli sistem. kampkaravan.com'a ocak hortum girişini gösterdiğimde 1/4 ters dişe benziyor eğer...
  13. kara.vanlife

Davlumbaz Üstü Temiz Su Deposu Kapağı Sızdırmazlık Sorunu

Merhaba, Benim depoda 2 kapak vardı ve bir tanesini körledim.. Silikon ile kapattım sorun çözüldü. Diğer kapakta su dolum ağzının hava çıkışı olduğu için çok az bir sızıntı oluyor o da sorun yaratmıyor. 1-Bildiğim kadarıyla hayır ( Temiz su ) Ben 100 lt davlumbaz üstü depoyu sadece dış duş...
  14. kara.vanlife

Tüp Havalandırma - Menfez

Aldığım yere sordum evde kullanılan dedantörü kullanabilirsiniz dedi. Yani bu 30mbar' mı oluyor. ?
  15. kara.vanlife

Tüp Havalandırma - Menfez

Peki bir konuda daha yardımınızı isteyeceğim. Araç yapım süresinde olduğu ve her gün araç yanında olduğum için detaylı araştıramıyorum, odaklanamıyorum. 12 kg aygaz mini için aşağıdaki linkteki hangi regülatörü almalıyım ? Dikkat etmem gereken konular/veriler nelerdir ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri