Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olayı inanın net bir şekilde anladım diyebilirim siz değerli katılımcıların paylaşımları ve araştırmalarım sonucunda.
Özel bir oda, menfez tüpün yanında ( kg başına yaklaşık 1 cm çapında ), oda hava geçirmez, tüp sabitlenecek, oda içerisinde hortum ( dedantör ile boru geçiş bağlantısı...
kampkaravan.com da satılan GOK dedantörlerin bazıları aygaz mini montajı ile görülmekte.. Benim sıkımtım gok hortumu ocağıma monte edememem.. Bi ucunu keserek yapabilirmiyim bilemiyorum.
Umarım. :) Yaşadığım yerde Avrupa standartlarında bir sistem kurmak için elimden geleni yapıyorum ama bazen ne kadar çabalasamda olmuyor. Mutfak dolabını yaptırırken bile isteğim dışında bir dolap ortaya çıktı :( Ama söz gerçekleştirebilirsem burada paylaşacağım.
Merhaba.
İçinden çıkamadığım bir konu var. Yapmakta olduğum karavanda dışarıdan 220V almayacağım. 1 adet pik gücü 700 watt olan 300 watt inverter aldım. 1 adet araçta çarpılma ihtimalim çok düşük olduğu için beni değil de aracı yangına karşı korusun diye 25A- 300ma'lık bir kaçak akım...
İşte budur..
Ve diğer veriler içinde teşekkürler..
Maalesef bu sene ( sadece 1 ay kamp yapacağım ) sistemime uygun kelepçeli ve aygaz dedantör ile yola devam edip önümüzdeki sene bakır borulu ve tüp odalı GOK dedantör, GOK hortumlu bir sisteme geçeceğim.
Merhaba.
Yerli bir karavan ocağı aldım. Bunu Avrupa standartlarında Aygaz maksi karavan için yapılmış tüpe GOK marka dedantör ve hortum ile bağlamak istiyorum. Ama hortum girişi görseldeki gibi kelepçeli sistem. kampkaravan.com'a ocak hortum girişini gösterdiğimde 1/4 ters dişe benziyor eğer...
Merhaba,
Benim depoda 2 kapak vardı ve bir tanesini körledim.. Silikon ile kapattım sorun çözüldü. Diğer kapakta su dolum ağzının hava çıkışı olduğu için çok az bir sızıntı oluyor o da sorun yaratmıyor.
1-Bildiğim kadarıyla hayır ( Temiz su ) Ben 100 lt davlumbaz üstü depoyu sadece dış duş...
Peki bir konuda daha yardımınızı isteyeceğim. Araç yapım süresinde olduğu ve her gün araç yanında olduğum için detaylı araştıramıyorum, odaklanamıyorum.
12 kg aygaz mini için aşağıdaki linkteki hangi regülatörü almalıyım ? Dikkat etmem gereken konular/veriler nelerdir ...