Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Lpg tanklı sistemi ocakta kullandigimizda ocak isli dumanlı yaniyormus sanirim bu sorun icin 1kg/h bir dedantor kullanmamiz tum sorunu cozuyormu tecrubeleriniz nedir?
Cevabiniz icin gercekten cok tesekkur ederim usenmeyip uzun uzun yazmissiniz cok tesekkur ederim aracim minibus oldugundan 600 lt temiz 500 litre tek depo kullanip macerator ve 30 metre bir hortum ile bosaltim yapmayi dusunuyorum. Hortumu bosaltacagim tuvaletlere cekip oradan ayrilip dugmeye...
Merhaba. Minibus karacanimiz icin pis su depolari icin yer dusunuyoruz fakat bir konuda takıldık. Kasetli tuvalet yerine seramik ev tipi tuvalet kullanmak istiyoruz. Ancak yurtdisinda pis su ile tuvalet suyu birlesmesine izin vermiyorlar sadece kasetli tuvalete izin veriyorlar diye bir duyum...
Karavaniniz hayirli olsun simdiden kazasiz belasiz insallah. Ancak bu karavanlar cok standart degilmi ucuz belki evet ama kablolar sarkiyor dizayn sifir tek ocakli bir ocak buzdolabi elektrikli cok kullanimi rahat bi karavan degil bence bu karavanlar
Arkadaslar merhaba. Ben kendim el becerim ile 750kg alti karavan uretecegim. Cok arastirma yaptim eksikleri sorunlari gordum. Turkiyede uretilen tum firmalarin urunlerine baktim cok basit kalitesiz malzemeler kullanilarak uretiliyor. Yurtdisindan gelenler ise can yakiyor. Bende 750 kg alti hem...