Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar,
Aracın içine yedek bir akü yerleştirerek kamplarda kullanmak istiyorum. Daha önceden de başka bir marka aracıma yapmış oldugum verim aldıgım bir yöntemdi. Bir paralel çekerek araç hareket halindeyken her iki akününde şarj olmasını saglıyordum kamp yerine vardıgımda ise...
Merhaba bende marangoz bir arkadaşımın desteği ile bagaja uyguladım. Gayet memnunum aşagıya yapılış videosunu bırakıyorum arzu ederseniz iletişime geçip yaptırabilirsiniz. Sayfasında bir kaç farklı araca uygulanmış çeşitlerde var
Video: https://www.youtube.com/watch?v=vMvq0mIDZkE
Merhaba,
Peki siz paragodan memnun kaldınız mı? Bende tredyoldan pg45 modelini aldım. Belirli ölçümler yaptım evet dışarıdaki göstergesine içi boş ise 1 saatte eksileri görüyor dolu olduğunda da bu süre uzuyor. Bunu pek dert etmedim ama ekran 0 dereceyi gösterirken içinden bir su ve içecek...
Merhaba,
Bagaj kısmına çekmece veyahut camperbox tarzı bir uygulama yapmak istiyorum.
Örnekte görünen gibi sadece boş çekmece için çok yüksek fiyatlar ile karşılaştım forumda kendi yapan veya makul fiyatlarda bu uygulamayı yapan bir yer var mı desteğinizi rica edeceğim.
Açıkcası bana kalırsa da etmez ama alternatifi yok ülkemizde. Çok sağlam bir plastik malzemeden yapılmış benzerini yapmak için kalıp lazım bu zaten söz konusu bile olamaz. Nasıl yaparım diye biraz kafa yormuştum yada bir demir ustası bulunarak yapılabilir ama hem derdini ustaya anlatmak hemde...
Kendi soruma kendim yorum yapayım :) Kullanıcılardan cevap gelmeyince ben satın aldım. Sarsıntıyı bir nebze engelledi artık daha dengeli basıyor yere. Tavsiye edebilirim.