jabir kullanıcısının son içeriği

  1. jabir

    2011 Model L200 288 Bin Km'de Alınır Mı ? Yardım Lütfen

    Merhaba arkadaşlar , kamp ve doğa gezileri için L200 alma isteğim var. şuan 2011 model 4*4 288 bin km'de bir araba buldum yetkili servis bakımlı ve en son makasları , trigeri, tüm sıvıları , balataları değiştirmiş. Fiyattan bağımsız olarak sizce 11 yaşında 300 bin km'ye yakın L200 almak...
  2. jabir

    İstanbul Civarı Şelale Olan Kamp Alanı?

    Ballıkayalar var bende seneler önce gitmiştim girişte piknik yapılan yerde kamp yapmıştık çok kalabalıktı ama içerilere doğru yürüyüp kamp atılabilir .
  3. jabir

    Clio 4

    bende de clio var. dediğin gibi yüksek araba bakıyorum ama pikapların yakıtı yüksek vergisi yüksek suv alsan iyi bir marka bulamıyorsun. bütçe kısıtlı ise bir tek dacia var onu da ben beğenmiyorum o yüzden clio ile devam ediyorum bozuk yollara gitmiyorum pek.
  4. jabir

    Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

    bende aldım ama sanki geçen seneden daha az firma var gibi , katılımcı firmalara baktınız mı ? Katılan firma sayısı az değil mi ? Erba'yı görmek isterdim, adria görmek isterdim ama firmalarımız fuarlara önem vermiyor demekki.
  5. jabir

    750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

    @Demirak Ben bu forumda kimseyi tanımıyorum dolayısıyla herhangi bir gruplaşma içinde değilim. Gereksiz bir celallenme halindesin. Forumlarda işler böyle yürümez bu kadar tepki vermen manasız. Facebook değil burası, çocuk gibi laf yetiştirmeye çalışıyorsun.
  6. jabir

    537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi)

    forumlar bu işe yarıyor işte kaç yıl önce yazdığı bilgi burda duruyor insanlar faydalanıyor. :) bende müsait bir zamanda motorla çıkmayı düşünüyorum :) bilgi paylaşımı için teşekküler.
  7. jabir

    (istanbul) Toplu Taşımayla Ulaşılabilir Kamp Alanı Arıyoruz

    nurgaz ocak ayında etkinlik yapacak ,Çatalça'da kamp organize ediyor. toplu ulaşım ile gidilebiliyormuş sanırım. Toplu ulaşım ile kamp yeri çok zor çok yer yoktur.
  8. jabir

    Tarp Tavsiyesi ?

    Kenarlarını nerede deldirip yüzük taktırabilirim ?
  9. jabir

    Tarp Tavsiyesi ?

    bu linkteki güzelmiş
  10. jabir

    Çadır Tavsiyesi

    husky biggles bakıyorum bende bu aralar baya geniş bir çadır. Ebatlar: (En × Yükseklik × Boy ) 290 × 390 × 190 cm
  11. jabir

    Tarp Tavsiyesi ?

    Sprey boya ile boyasam sorun olur mu acaba ? bir düşüneyim :)
  12. jabir

    Tarp Tavsiyesi ?

    beyaz olmasa 200 tl ye hemen alırım. Ormanda hemen fark edilmek istemiyorum.
  13. jabir

    Tarp Tavsiyesi ?

    Merhaba , aliexpress'te satılan tarplardan kullanan var mı ? kaltiesi kullanımı nasıldır ? US $24.66 26% OFF|Spor ve Eğlence'ten Güneş Koruması'de Tente Turist Açık Güneş Gölge Su Geçirmez plaj çadırı Piknik Kamp Gölgelik Yürüyüş Tarp Pcinic Güneş Barınak Tarp AliExpress'da - 11.11Bekarlar...
  14. jabir

    Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

    teşekkürler yazı için çok bilgilendirici. 10 yıldır çadır kampı yapıyorum , bisikletle şehirler arasında gezdim sonra motora geçtim şimdi arabam var. Bir kaç seneye çekme karavan düşünüyorum şuan araştırma geliştirme dönemindeyim , karavan almadım henüz ilk önce teorik bilgi çok önemli bence...
  15. jabir

    2 Çocukla Kamp Yapmak Mı ?

    ben 9 yıldır kamp yapıyorum eşimle de 3 yıldır yapıyoruz. Çoçuğumuz şuan 1 aylık ağustosta 5 aylık olacak. Akdeniz taraflarında yine kamp yapmak istiyoruz ama kararsızım, çocuk rahat eder mi ? Biz tatilden keyif alır mıyız ? Dayanamayıp gideceğiz sanırım ama çok düşündürüyor.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,463
Mesajlar
1,518,246
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

SON KONULAR



Geri
Üst