hotr1de kullanıcısının son içeriği

1. H

Cherokee'de Ses Sistemleri

Ynt: Cherokee'de Ses Sistemleri Hocam orjinal yuva nasıl oluyor nerden aldın ? internette bir resmini biliyormusun ve mümkünse senin arabanın resmini çekip yollıyabilirsen çok iyi olur kötü durmuyorsa taktırmayı düşünüyorum senin gibi
  2. H

Ynt: Cherokee'de Ses Sistemleri Riski alıp yaptıracağım yarı kapalı bi garaj var diyelim :) yanlız bu gösterdiğin model yeni model olsa gerek benimki daha kısa ve geniş olsa gerek ve bu şartlardada sığmaz sanırım oraya 2 din lcd Hatta tekrar baktımda imkansız gibi sığmazsı oraya in-dash...
  3. H

Bilirsiniz bu model jeepler fm'de çift haneli frekansları oynatmıyor ayrıca bende cd çalar ve hoperlorlerde bozuldu, bende ortaya ekran ve yeni hoperlorler almak istiyorum bütcem kısıtlı olduğundan 2. el almayı düşünüyorum yanlız aklıma takılan bi kaç soru var orta tarafa 6.5" bu 2 din...
  4. H

5.2 LPG'li Çok Fazla Yakıyor Neden Olabilir ?

Ynt: 5.2 LPG'li Çok Fazla Yakıyor Neden Olabilir ? İlk şunu anlamam gerekiyor sorun lpg'demi yoksa motordamı ciddi olarak sıralı taktırmayı düşünüyorum eğer böyle yüksek yakmasının sebebi lpg'nin sıralı olmaması ise, bu konuda kesin bilgilere sahip olanlar yazabilirmi acaba
  5. H

5.2 LPG'li Çok Fazla Yakıyor Neden Olabilir ?

1994 model 5.2 grand cherokee var, lpg sistemi aşağı yukarı 2 yıl önce takılmış o zamanlar sıralı sistem yokmuş ve bir kaç ay aranmış araca uygun lpg sistemi, ve şuan araç neredeyse şehir içi 70 ykr yakıyor km'de ( tam hesaplamadım 100 ytl gaz ile 91 mil gitti, genelde bastım...
  6. H

Grand Cherokee 3.1 Dizel Görüşleriniz ? Yakıt, performans..

Tam bir Grand Cherokee hayranıyım diyebilirim 94 model 5.2 motorlu var şuan elimde ve artık beni fakirleştiriyor. Lpg ile 650 bin yakıyor şehir içi.. ( 500 bin civarı yaktığı söyleniyor ama durum bu ), Üstüne para koyup 2000 model 3.1 dizel almayı düşünüyorum bunun yakıt masrafı nedir ? ( bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri