hititfoto kullanıcısının son içeriği

1. H

LR'nin Benzin ve LPG Performansı

Sevgili Arkadaşlar 1991 Model LR Benzinli alıyorum. Aracın yakıt sarfiyatı 1 lt ile ortalama 5 km imiş. Kaba bir hesapla ortalama KM'de 700 ytl yakıyor. Bu durum düz benzinli için dehşet verici. Bende LPG taktırmayı düşünüyorum. Üretici firma bilgileri ile hesaplama yapınca ortalama Km'de 160...
  2. H

Land Rover Defender Motor Bloğu Çatlağı

Ynt: Land Rover Defender Motor Bloğu Çatlağı ilginiz için teşekkürler, ya nasip diyerek yola çıkacağız. Dediğiniz gibi en iyisi bu işleri ustaya bırakmak ve onlara güvenmek.
  3. H

Land Rover Defender Motor Bloğu Çatlağı

Ynt: Land Rover Defender Motor Bloğu Çatlağı Sayın Vostdost Motor konusunda Ankara yolları göründü diyorsunuz. Ben Ankara da oturuyorum. Bu motor konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hurdacılar sitesinde büyük firmalar var, özellikle MKE ihalelerini kapatıyorlar. Dizel motor 2500 ytl...
  4. H

Landrover Defender Servis Kitapçığı

Land Rover Defender Servis Kitapçığının PFD formatta temin edebilmek mümkün mü? Bu konu hakkında link , document vb paylaşımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
  5. H

1995 Land Rover Discovery Workshop Manual

Ynt: 1995 Land Rover Discovery Workshop Manual Engin Bey Yakında bir land rover defender toplamaya başlıyorum. Şu anda bilgi toplama ve projelendirme aşamasındayım. Elinizdeki defender pdf lerini verebilieseniz çok sevinirim. Sevgi ve saygılarmla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri