hasankardeş kullanıcısının son içeriği

1. H

Defender Toplama- Alma Yardim Lütfen!

madem bir kullanıcısınız sizden de yaralanayım , aracın yakıt masrafı nedir acaba , birde keyfi hariç sanayiye gitme aralığınız :) :)
  2. H

Bu fotoğrafı paylaşarak körpecik bir delikanlıyı kaybettiniz:) :) Bu arada kazasız belasız , güzel günlerde kullanın
  3. H

Tüm defenderler size kalsın diye soğutmayın beni lütfen :) :) :)
  4. H

Aşk nedir bilir misin herkese 1988-1998 arası bi defender alıp paşa gönlüme göre düzenleyip kullanıcam dediğimde insanlar beni çok romantik ya da ergen buluyor , bu iş artık İzzet-i nefs meselesi oldu yapıcam bu işi ama çok bilgisizim, acemiyim elimden geldiğince Bilgi ediniyorum , performans ve...
  5. H

Çok teşekkür ederim
  6. H

İzmir’de yaşıyorum
  7. H

Ayrıca lpg li araçları önermez misiniz , ben biraz düz bakıyorum olaya galiba acemi olduğum için yakıt tasarrufu daha iyi olur diye düşünmüştüm
  8. H

Çok teşekkür ederim aslında bahsettiğim daha doğrusu bahsedemediğim şey de bu , bu araçlara modifiye yaptığınız da trafikte polis sıkıntı çıkarıyor mu ve tüvtürk ten geçiyor mu sorun çıkarmadan , bir diğeri de bana direkt araç ilanı gösterebilir misiniz fiyat önemli değil şu aşamada sadece...
  9. H

Peki bu ruhsata işletme işleri çok mu zahmetli özellikle hurdaya yakın araba alıp baştan sona yenilediğinizde , ve bu işi yaptıktan sonra vergi mükellefi artıyor mı
  10. H

Öncelikle forumdaki yorumların % 20-30 unu okudum ve bu konuyla ilgili olasan kafam karıştı ki , bu konuda çok acemiyim ve bir kaç sorum olacak sizin gibi uzmanların bilgisine ihtiyacım var yazan yazmayan herkese şimdiden teşekkürler :) * 110 2.5 araçların ortalama yakıt tüketimi ne kadar olur...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,195
Kayıtlı Üye Sayımız
167,070
Kaydolan Son Üyemiz
sanane_00

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR