Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Havalı sistemlerde hava azalması sonucu aracın bir tarafa çökmesi gibi sorunlar oluyor. Sürekli takip etmek lazım hava durumunu. Önceki mesajımda laf arasında buna değinmiştim. Makaslar sökülmeden yapılınca hava tamamen inse bile en fazla önceki haline döner veya havasını indirirsin araziye...
Şanzıman bakımından kronikleşmiş bir sorun duymadım. Otomatik şanzıman 6 ileri. Arazide 7-8 vites olması pek önemli değil. Zorlu koşullara uygun 5-6 vites yeterli :sunglasses:
Amarok 3.0 motor olduğu için yıllık 7500 TL MTV'si var. 180binden başlıyor sıfır fiyatı 270bine en üst donanımı...
Hilux'a montaj videosu var. Oldukça kolay görünüyor. Herhangi bir yerle oynamadan takılıyor. Havası filan kaçınca eski haline döner en fazla. Arabanın bir tarafının çökmesi vb sorunlar olmaz gibi. Tabiki denenmeden kesin bir hükme varılamaz. Kullanıcı geri dönüşü aramak lazım internette.
Rüzgar veya başka bir sebeple büyük karavan sürüş çizgisini terk etmeye başlayınca çeken aracı da yoldan çıkarıyor. Küçük karavanda, çeken araç kontrolü elinde tutmaya devam edebilir. Bunu önceki mesajımda da dile getirmiştim. Ancak bunu da tecrübe etmek ve ona göre hız limitini ayarlamak...
Bu işin mantığı şudur bana göre: 25 civarı bir araç alacaksın. Kalan parayı da gerekli tamir vs için düşüneceksin. Çünkü illa ki bir şeylerde eksiklik çıkıyor. Toplam maliyeti araç+tamir şeklinde hesaplamak mutlu olmak için ilk adım :)
Çekme karavanla ilgili bazı araştırmalarım oldu. Vardığım sonuç oldukça tehlikeli olduğu yönünde. Olayı arabaya takar çekerim ne olacak şeklinde düşünmemek lazım. Çekme karavanın bana mantıklı geldiği tek şekli, Caretta tipi küçük 750kg altı olanları. Uzun ve ağır olanlara kesinlikle olumsuz...