Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Katılımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Mdf nin ağırlığını bende düşünmüştüm doğru. Bence motorun hacmi yeterli ve zaten genelde baktığımda 2.300 lük motorlar kullanılıyor motokaravan projelerinde.
Kürşad-eym beyin dediği gibi aracı alıp zaman ayırıp yapmak var o yüzden biraz hazıra...
Cevap için teşekkür ederim. Evet bende düşünmüştüm ufak tefek eksikleri kendim yaparım olur bence yani bana uygun geldi bencede kendim yapmaya kalksam bu maliyet çıkar açıkçası belki daha fazlası. Size göre eksikler nelerdir acaba? Selam ve saygılar
Merhaba arkadaşlar. Kendime fiat ducato bazlı bir motokaravan yapmayı planlıyordum ve sürekli bilgi peşinde geziyorum. Araçı ararken bu ilana denk geldim : KUL OTO'DAN İÇİ SIFIR YAPILI İMALATTAN SATIŞİlan No: 666764116
KUL OTO'DAN İÇİ SIFIR YAPILI İMALATTAN SATIŞ Türkiye'nin en büyük ilan sitesi...