gokhanerciyes68 kullanıcısının son içeriği

1. G

Thule Bisiklet Taşıyıcı

Ynt: Thule Bisiklet Taşıyıcı Merhaba, Fotoğraflar gözükmüyor. Mail atabilecekseniz özelden mail adresimi göndereyim. Teşekkürler Gökhan
  2. G

Bisiklet Taşıma Thule G5

Ynt: Bisiklet Taşıma Thule G5 Merhaba, Halen Satılık mıdır? Gökhan
  3. G

Drachones Rally Raid, 28 Ağustos–4 Eylül 2010 Romanya

Drachones Rally Raid, Dragones Rallisi, 28 Ağustos-4 Eylül 2010 tarihleri arasında Romanya'da yapılacaktır. Ralli, hobi ve yarış olmak üzere iki temel sınıfta düzenlenecektir. Hobi sınıfında GPS yarış sınıfında ise Roadbook kullanılacaktır. Üç günlük ya da tercihe göre üç artı...
  4. G

RA 15; 15. Ralli Alıştırması

RA 15, 14 Mart 2010 Pazar günü Ovacık Mudarlı arası bölgede yapıldı. Önceki Ralli Alıştırmalarından farklı olarak 2010 sezonunun bu ilk RA’sı, uzun solukluları hariç devamındakilerde de olacağı gibi, tek günlükdü. Bunun için Cumartesi akşamdan Ovacık yakınlarında bir tesisin...
  5. G

Ralli Alıştırması Buluşması, 23 Aralık Çarşamba 2009

Ynt: Ralli Alıştırması Buluşması, 23 Aralık Çarşamba 2009 Selam millet, 2009 RA hakkında çok keyifli bir video hazırlandı. Buyrun; http://picasaweb.google.com.tr/ruzgaresmez/RA2009#5421151242195420674 Özellikler akllımda kalanlar; 1.58- Ulen levent, ne koydun donla bizi 2.15- Gazla...
  6. G

Ynt: Ralli Alıştırması Buluşması, 23 Aralık Çarşamba 2009 Dün gece çok keyifli bir geceydi, koca bir sene ne yaptığımızı, 2010'da ne yapmak istediğimizi sunumlarla anlattık. Fotoğrafları en kısa sürede yüklerim. Hey gidi günler hey ;D Ben zaten o gün inanamamıştım sana, arkada kızın çinli...
  7. G

Ynt: Ralli Alıştırması Buluşması, 23 Aralık Çarşamba 2009 Biraz daha iştah kabartalım, bu gece RA yemek gecesi, gelmek isteyen varsa lütfen cepten iletişim kursun; 0530 605 96 60. Gorusmek Uzere Gokhan
  8. G

Ynt: Ralli Alıştırması Buluşması, 23 Aralık Çarşamba 2009 Kurosçu selam, seninle zaten çiftalandan tanışıyoruz. Ralli alıştırmaları olarak yapmak istediğimiz şey; arazide GPS kullanarak en uzun süre-grup olarak motor üzerinde olmak. En basit tabiri bu. Çiftalanda yapılan aktivite ise daha...
  9. G

Ynt: Ralli Alıştırması Buluşması, 23 Aralık Çarşamba 2009 Merhaba mrtvural, Sizde XL200 var diye biliyorum, bu tür aktivitelere başlamak için birebir. Lütfen iletişim içinde olalım. Biraz daha fotoğraf belki iştah kabartabilir:) Görüşmek Üzere
  10. G

Merhaba Arkadaşlar 23 Aralık Çarşamba akşamı 19:30 dan itibaren Daytona Cafe'de olacağız. Serbest stil yemek-içki-müzik tarzında olacak buluşmamızın amacı daha önce RA'lara katılmış arkadaşları bir araya getirmek ve yeni katılmak isteyenlere de kısa bilgilendirmeler yapabilmektir. - Saat...
  11. G

Superevariders

Ynt: Superevariders O zamanlar Africa Twin'im vardı. Biraz da yol yapmak istiyordum. Ancak otellerde konaklamak, yüksek sesli eksozlar, grenaj muabbetleri beni çok rahatsız etmişti Cunda gezisi boyunca. Şimdi KTM 640 Adv'ım var ve sanırım ne yapmak istediğim konusunda daha bilinçliyim :) Gökhan
  12. G

Superevariders

Ynt: Superevariders Keyifli bir grup SuperEvalar kendi içinde. Ben de bir kez onlarla Cunda'ya gitmiştim. Ama eğlence tarzı (Konaklanan yerler&Muabbet& Tek tarz motor) olarak kendimi çok yabancı hissettim. Selamlar. Gökhan
  13. G

Bisiklet Ralli (Bi-RA) Alıştırmaları (25-26 Temmuz 2009)

Merhaba arkadaşlar, Daha öncesinde enduro motorum ile katıldığım ve inanılmaz keyif aldığım Ralli Alıştırmalarına artık bisiklet rotaları da dahil edildi. Ben de bu Ralli Alıştırmasına bisiklet ile katılacağım. İlgi duyan tüm arkadaşları bekliyoruz. Aşağıda duyuruyu bulabilirsiniz. Bisiklet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri