Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mantıklı bir fikir. Ben binek aracımı satmadan ucuza bir karavan almayı düşünüyordum ancak sigortası ve yürütme maliyetleri gözümü korkuttu. Peki siz transporter aracınıza ekstra bir donanım eklediniz mi? Fotoğrafları varsa paylaşır mısınız fikir oluşturması amacıyla.
Hocam evet yılda bir defa uzun dönem (20 gün) kullanacağım . Kalan 11 ayda 1-2 günlük hafta sonu kaçamağı olarak kullanmayı düşünüyorum. Camper den kastınız nedir? Ayrıca başka bir tavsiyeniz var mı?
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 13-14 bine ducato alıp döşemek daha mantıklı geldi aslında. Malesef araçlardaki ince eksiklikleri bilmiyordum. Bu arada aldığım aracı senede yıllık izinde (20) gün ve çalıştığım zaman Diyarbakır çevresini gezmek için 6-7 defa kullanmayımayı düşünüyorum...
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Araç minibüs olarak geçiyor ancak 4 bin tl çok büyük bir para. Çekme karavan mantıklı ancak şuanki aracımda çeki demiri yok ve yılda bir kez binek araç değiştiren biriyim. Ayrıca 25-30 binden aşağı çekme karavan bulamadım. Bu paralara motokaravan daha...
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Araç minibüs olarak geçiyor ancak 4 bin tl çok büyük bir para. Çekme karavan mantıklı ancak şuanki aracımda çeki demiri yok ve yılda bir kez binek araç değiştiren biriyim. Ayrıca 25-30 binden aşağı çekme karavan bulamadım. Bu paralara motokaravan daha...
Herkese merhabalar forumda ilk konum umarım doğru yere açmışımdır.Kafama takılan bir soruyu sizlere sormak istedim.Diyarbakır ilinde devlet memuruyum 4 yıl daha zorunlu hizmetim var . Gezmeyi kamp yapmayı falan çok seven biriyim ancak artık çadır hayatı yetmiyor.Ucuz yollu bir karavan alıp...