engin_özel kullanıcısının son içeriği

1. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Sanayi icin kayisdagina gidiyorum
  2. engin_özel

Sonunda Kavuştum

Ynt: Sonunda Kavuştum Çok teşekkürler.
  3. engin_özel

Sonunda Kavuştum

Arkadaşlar sonunda zj'me kavuştum.Bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkürler. Buradan öğrendiklerimle aracı tanıdım ve inanın 20 gün touarage binmek zevk vermiyor.Ve doğa sonuna kadar yaşanması gereken çok güzel bir velinimet. Herkese saygılar.
  4. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Teşekkür ederim ama istediğim aracı aldım.
  5. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Sonunda Kavuştum Arkadaşlar sonunda aracıma kavuştum, biraz geç cevap yazdım kusura bakmayın.Ama zj gerçekten farklı bir zevk artık touarege binesim gelmiyor.
  6. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Arkadaşlar sonunda aracıma kavuştum, biraz geç cevap yazdım kusura bakmayın.Ama zj gerçekten farklı bir zevk artık touarege binesim gelmiyor.
  7. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Arkadaşlar hepinize teşekkürler 96 model Grand Cherokee 5.2 bir araçla anlaştım, yarın inşallah satışını alacağım hadi hayırlısı bakalım.
  8. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım tavsiyeriniz icin tesekkurler.4.7 grand chorokee alip kafama gore yaptirmya karar verdim bakalim bugun birkac taneye bakicam hadi hayirlisi.
  9. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım arac bulmak o kadar zor ki
  10. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım ama sunu anladim araba bulmak cok zor
  11. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım suzuki vitaralarinda 4 kapi ve 2.0 veya 2.5 motorlari guzel diye dusunuyorum
  12. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım öncelikle ilginiz icin tesekkurler.ufak bir arac dusunmuyorum yanimda iki oglum var yardimciyla gezilere cikicam vinc dediginiz gibi sart eski araclarin mtv si 1100tl gibi bunu karsiliya bilirim buarada siz nerden yaziyorsunuz
  13. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Evet çok haklısınız, 20-35 bin tl gibi bir bütçe ayırıyorum, motor hacminin çok bir önemi yok ama arazide gözümün kestiği yeri çıkmak ve biryerleri çizilip kırıldığında üzülmek istemiyorum. Bakım masrafları çok abartılı olmadıkça önemli değil yeter ki eve geri getirsin.
  14. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Arkadaşlar tanıdığınız temiz araç önerilerinize açığım.Bildiğiniz yada önerdiğiniz araçlar olursa memnun olurum.
  15. engin_özel

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Arkadaşlar tanıdığınız temiz araç önerilerinize açığım.Bildiğiniz yada önerdiğiniz araçlar olursa memnun olurum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri