emretaskin kullanıcısının son içeriği

1. E

Aku Üst Sınıf Dağcılık Botu

4-5 kere giyildi sıfırdan farkı yok. Hiç bir deformasyon veye hatası yok. Ayağıma küçük geldiği için satıyorum. Üzerinde model ismi olmadığı için söyleyemiyorum. Boydan boya çarşak bandı var ve derisi de nubuk, taban tabi ki sert Vibram, iç kumasşı da Gore-Tex. Sanırım şu anda 750 TL civarı...
  2. E

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim Bu sayfalardan Jimny'nin yakıt tüketimini okuduğum ve hatırladığım kadarıyla motor hacmine oranla yüksek yakıt sarfiyatına sahip bir araç deniyordu ve sizin verdiğiniz tüketim değerleriyle yaklaşık aynı değerleri okuduğumu hatırlıyorum.
  3. E

Yeni jimny gelmiyor mu?

Ynt: Yeni jimny gelmiyor mu? Bende Jimny'nin bir değişim arefesinde olduğunu okumuştum zaten zamanı geldi çünkü bu kasa bayağıdır değişmiyor. Şu andaki kasa 1998'de başladı ve 2006 da sanırım makyajlanmıştı, bayağı uzun bir süre. Jimny alacak olanlar bir süre daha beklemeli bence çünkü yeni...
  4. E

İstanbul'da Hafta Sonları Doğa Yürüyüşleri

Ynt: İstanbul'da Hafta Sonları Doğa Yürüyüşleri Offroad aracı olmadan standart araçla gidip, doğa yürüyüşü tecrubesi hiç olmayan arkadaşlarla 1-2 saatlik yürüyüş artı piknik yada tesiste yemek yiyebileceğimiz, pazar günü için en uygun rota başlangıç olarak bunlardan hangisidir?
  5. E

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor Daihatsu Türkiye ve Avrupa pazarından çekilme kararıyla birlikte 2013'e kadar araç satışlarının süreceğini açıklamıştı, ama bayilere sorunca 2012 model arçaların bile gelmeyeceğini söylüyorlar. Yetkili servis hizmetinin de devam edeceğini...
  6. E

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

Gökhan Bey delikleri büyütseniz bile yazın havalandırma için yetmez köpek telef olur günahtır. En iyisi yazın kutunun iki yan tarafının yada kapağın olduğu yüzün komple ızgara telden yapılması gibi.
  7. E

2004 Model 2.0 Grand Viıtara Modifiyeleri

Gökhan Bey selam, taşınacak köpekler bu kutu içinde sıcağa karşı korunabilecekler mi?
  8. E

1. Nesil Terios Yolcu Kapasitesi

Ynt: 1. Nesil Terios Yolcu Kapasitesi freegraf'a aynen katılıyorum sizin söyledikleriniz için Terios kesinlikle küçük bir araç.
  9. E

2008 terios 1.3 bana uygun mu??

Ynt: 2008 terios 1.3 bana uygun mu?? Terios'un hem eski hem yeni kasalarında 4x2 seçeneği yok, sürekli 4x4 bu kasalar.
  10. E

peugeot'dan terios'a geçmek istiyorum :)

Ynt: peugeot'dan terios'a geçmek istiyorum :) Haklısınız kimse yoğurdum ekşi demez. Bu yorumda da bir Daihatsu kullanıcısı yedek parça ve arıza problemlerini zaten servislerin çözemediğini yazıyor. Sonuçta mekanik araç bunlarda elbet arıza vericektir yada parçaları eskiyecektir. Daihatsu'nun...
  11. E

Freelander 2.0 TD4 Yakıt Tüketimi ve Performansı

Ynt: Freelander 2.0 TD4 Yakıt Tüketimi ve Performansı Deponun hacmi kaç lt?
  12. E

peugeot'dan terios'a geçmek istiyorum :)

Ynt: peugeot'dan terios'a geçmek istiyorum :) Daihatsu'nun Avrupa ve Türkiye'den çekilme konusunu duymuşsunuzdur. Dolayısı ile ileride yedek parça ve servis konusunda hem fiyat hemde bulunabilirlik olarak sıkıntı çekme ihtimaliniz var. Yüzde yüz sıkıntı çekersiniz demiyorum, sadece sıkıntı...
  13. E

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor 2013'den sonra servis hizmeti nasıl olacak? Özel servisler Daihatsu özel servisleri devam etmek istemeyebilir, çünkü geleceği yok. Yapılan resmi açıklamada resmi olarak 2013'de sonra ne zamana kadar servis hizmeti verileceği yazmıyor. 2011'de Daihatsu...
  14. E

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor Bu araca çamur çok yakışıyor... Çamursuz halinde bir şeyler eksik gibi duruyor.
  15. E

Lada Niva 1.7 2004

Ynt: Lada Niva 1.7 2004 Hayırlı olsun. Kaputun içinde yedek lastik ilk kez gördüm.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri