emre74 kullanıcısının son içeriği

1. emre74

Satılık, Komple Revize Edilmiş, Cj 6

slm arkadaşlar aracımı sattım ama hala ilan burda kaldı. lütfen bu konuyu silelim.
  2. emre74

Araç hala satılıktır. Değerini bilecek birisinin almasını istiyorum. Fiyatta pazarlik vardir ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. emre74

Slm resimleri gönderdim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. emre74

Slm ilanim gunceldir. Telefondan arayabilir siniz detayli bilgi verebilirim LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. emre74

Ilan güncel LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. emre74

Cj 6

merhabalar ilgilenirseniz aracım satılıktır. 1980 cj 6 kupa şase sıfırdan toplandı.
  7. emre74

arkadaşlar cj almak isteyen varsa tekrardan duyrulur. aracım baştan aşağıya sıfırdan toplanmıştır. bu fiyatların iki misline mal edeilmesine rağmen 24 bine satılıktır. acil olarak satılıktır.
  8. emre74

24 bin tl ye düştüm arkadaşlar ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. emre74

Güncel ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. emre74

Merhabalar aracinizin fotoğrafları varmı acaba ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. emre74

L200 2004-2007 Arası Araçlara Camsız Kabin

Merhabalar elimde l200 için 2004-2007 kasası için camsız kabin mevcuttur. Plastik havuzu ile birlikte verilecektir. Hepsini toplamda 600 tl ye verecegim İletişim 0507 1126867 ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. emre74

Güncel ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. emre74

Cj5 Almak Istiyorum, Yardımlarınızı Bekliyorum.

Aracım ankarada dir. Ve toplamak inan çok zahmetli bir iş. Sana tavsiyem toplanmış alıp yine ufak dokunuslar yapman ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. emre74

Cj5 Almak Istiyorum, Yardımlarınızı Bekliyorum.

Merhabalar 1980 model cj 6 jeep im satılıktır. Kupa şase sıfırdan toplamıştım. Her aşamasının fotosu mevcuttur. 40 bin tl ye mal ettim. Fakat ekonomik sebeplerden dolayı 27 bin tl ye düştüm. İlgilenirsen ciddi alıcıysan kaçırma derim. ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. emre74

acil olarak paraya ihtiyacım var. bu sebepten son olarak 27000 bin tl ye bırakacağım

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri