eminfuk kullanıcısının son içeriği

1. E

Zj Egzoz Seçimi

Ankarada değilim malesef ne kadar fiyat düşürsünüz ve sıfır mı ürün
  2. E

Zj Egzoz Seçimi

5.2 zj sahibiyim ama arabımın biraz daha güzel ses çıkarmasını istiyorum egzozdan nihayetinde v8 motoru dinlemek istiyorum ama magnaflow mu flowmaster mı arasında kaldım kullananlar dan bu egzozlar hakkında bilgi almak istiyorum
  3. E

Üstadların Bilgisine Ihtiyacım Var

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için lastik siparişini vericem o zaman ilk olarak
  4. E

Kimsenin bilgisi yok mu bu konuda ??
  5. E

94 model zj sahibiyim aracımı 2 inch yükseltmek istiyorum rough country nin kitini almamı tavsiye eder misiniz? ve yükseltmeyi yaptıktan sonra 30 9.50 15 lastik taksam sürtme veya tamponu tıraşlamak gerekir mi ? Orjinal janta taksam olurmu lastiği yoksa offset jant mı almalıyım şimdiden teşekkür...
  6. E

Yardıma Ihtiyacım Var 5.2

araç yatmıyor hergün kullanıyorum aracı çok uzun mesafeli olmasa da ama bi kontrol edicem istanbula yolum düşerse direk servise uğrucam
  7. E

8. E

yada tek bişey kalıyor benzin pompası üzerindeki o-ringlerde sıkıntı çıkıyormuş ama overdrive a bile çok rahat giriyor araba benzin alamama gibi bi sıkıntı yok
  9. E

bana kurum gibi geldi enjektör temizlyeici koyunca biraz daha iyi şuan.map sensör var araçta
  10. E

Onu bi kontrol edicem 68 amper akü var üzerinde 7 aylık bi tane voltajmetre alıp ölçmem lazım
  11. E

Benzin enjektör temizleyici koydum depoya ve arabayla iyi bi gazladım şimdi genelde kontağı açtıktan sonra ışıklar sönene kadadr bekleyip marşa basınca direk alıyor hiçbir problem yok ama eğer direk kontağı açıp basınca marşa araba direk çalışıyor rolanti 0 a kadar inip sonra kendiliğinden düzeliyor
  12. E

Kendim araştırdım amerikan sitesinde anlatmış adam ve buldum tps sensörünün fişini çektim bastım marşa çalıştı direk hiç sıkıntı olmadan yarın sabah tps yi söküp temizlicem eğer hala düzelmezse yenisini almak farz olucak.Yardımlarınız için teşekkürler. Elinde 5.2 için tps sensör olan varsa satın...
  13. E

aklıma takılan çalıştıktan sonra devir düşerken ayağımı gazın üstüne deymemle normal rolanti devir aralığında duruyor 1000 devirin altında olması gereken yerde acaba gaz teli gevşemiş veya salmış olabilir mi ki?
  14. E

Biraz ömce sanayiden geldim ama buralarda bu makinelerden anlayan yok adam gibi benzin filtresi problem yok benzin pompası problem yok bujiler ve kablolarında problem yok Ne yapacağımı bilmiyorum kurum dediğimde lpg den dolayı enjektörler de birikmişse diye benzin yakması zorlaşmış olabilir mi?
  15. E

Kurumun etkisi var mıdır acaba ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz