Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5.2 zj sahibiyim ama arabımın biraz daha güzel ses çıkarmasını istiyorum egzozdan nihayetinde v8 motoru dinlemek istiyorum ama magnaflow mu flowmaster mı arasında kaldım kullananlar dan bu egzozlar hakkında bilgi almak istiyorum
94 model zj sahibiyim aracımı 2 inch yükseltmek istiyorum rough country nin kitini almamı tavsiye eder misiniz?
ve yükseltmeyi yaptıktan sonra 30 9.50 15 lastik taksam sürtme veya tamponu tıraşlamak gerekir mi ?
Orjinal janta taksam olurmu lastiği yoksa offset jant mı almalıyım şimdiden teşekkür...
yada tek bişey kalıyor benzin pompası üzerindeki o-ringlerde sıkıntı çıkıyormuş ama overdrive a bile çok rahat giriyor araba benzin alamama gibi bi sıkıntı yok
Benzin enjektör temizleyici koydum depoya ve arabayla iyi bi gazladım şimdi genelde kontağı açtıktan sonra ışıklar sönene kadadr bekleyip marşa basınca direk alıyor hiçbir problem yok
ama eğer direk kontağı açıp basınca marşa araba direk çalışıyor rolanti 0 a kadar inip sonra kendiliğinden düzeliyor
Kendim araştırdım amerikan sitesinde anlatmış adam ve buldum tps sensörünün fişini çektim bastım marşa çalıştı direk hiç sıkıntı olmadan
yarın sabah tps yi söküp temizlicem eğer hala düzelmezse yenisini almak farz olucak.Yardımlarınız için teşekkürler.
Elinde 5.2 için tps sensör olan varsa satın...
aklıma takılan çalıştıktan sonra devir düşerken ayağımı gazın üstüne deymemle normal rolanti devir aralığında duruyor 1000 devirin altında olması gereken yerde acaba gaz teli gevşemiş veya salmış olabilir mi ki?
Biraz ömce sanayiden geldim ama buralarda bu makinelerden anlayan yok adam gibi
benzin filtresi problem yok
benzin pompası problem yok
bujiler ve kablolarında problem yok
Ne yapacağımı bilmiyorum
kurum dediğimde lpg den dolayı enjektörler de birikmişse diye benzin yakması zorlaşmış olabilir mi?