emine_t kullanıcısının son içeriği

1. emine_t

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Emine, 1985 doğumluyum ve İstanbul*da yaşıyorum 1989'dan beri. Buraya uzun bir süredir üyeyim ancak zaman ayıramadım,kabul ediyorum bunu. Çocukluktan beri kopmadığım iki teker konuşuma gelince; Bir emektar salcano tur bisikletim, bir katlanır schwinn bisikletim,bir de katlanabilir...
  2. emine_t

Telsiz Acemiliği

Ynt: Telsiz Acemiliği Selam Tuğba, Bu konuyla alakalı Kaan yönlendirdi sağolsun... Lisans alma olayına gireceğiz... Ben zaten elektrik-elektronik sektöründeyim. İstersem bu alanda ilerleriz... Jandarma vs. insanı hoop diye çevirmez,bunun adına bir şüphe çekmen lazım. Aynı şey polis için de...
  3. emine_t

İkizdere Kurtuldu

Ynt: İkizdere Kurtuldu Çiğdem merhaba :), Çok teşekkür ederim paylaşımların adına... Şahsen okumadım ama,yerinde haberler olduklarına eminim.Açıkçası sitede sürekli online kalan arkadaşlar forumdaki tüm haberlere daha bir vakıftırlar,eminim. :) Bir de şunu farkettim,madalyonun diğer yüzü... :(...
  4. emine_t

Telsiz Acemiliği

Ynt: Telsiz Acemiliği Çok teşekkür ederim... AMaçlar dahilinde kullanacağımız için bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Desteğiniz içinse ayrıca teşekkürler...
  5. emine_t

Telsiz Acemiliği

Ynt: Telsiz Acemiliği Gecenin ilerleyen saatleri mağlum... Bu telsizden bende 2 adet var... İki grup arasındaki koordinasyonu aynı kanallar üzerinden sağlayabilir miyiz? Ayrıca bu telsizle başka telsizlerin haberleşmesi adına onların GMRS mi olması şart? Aynı kanal üzerinden yayında olsalar da...
  6. emine_t

Telsiz Acemiliği

Ynt: Telsiz Acemiliği Merhaba Sevgili Ali, Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler adına. Bu cihazları dağcılıkta vs. kullanan arkadaşlar var... Aklı karışıyor insanın.. Bu cihazın çıkış gücü 5W... Bu tür telsizleri aynı grup içerisinde iletişimde kullanamaz mıyız yani aynı kanal üzerinden...
  7. emine_t

Telsiz Acemiliği

Merhaba arkadaşlar, Bir telsiz alımı gerçekleştirdim. TELSİZ MARKASI : Midland.Model ise : GXT1050VP4 Şimdi bu telsizi açık alanda kullanmak üzere ve acil durumlarda koordinasyonu sağlamak amacı ile edindim. Almam ise tamamen bir tesadüfe bağlı. Şimdi bu telsizin benzer modellerini kullanan...
  8. emine_t

İkizdere Kurtuldu

Ynt: İkizdere Kurtuldu Selam Berksan, ( İSİM BELİRTMEZSENİZ ARKADAŞLAR HİTAP SIKINTISI YAŞIYORUZ VE BU HİTAP SIKINTISI İLK KEZ BU SİTEDE BAŞIMA GELDİ.. ) Oralar kurtarılmış bölgeler değil demişsin... İNSANIN GİRDİĞİ HER YERDE ÇEVRE TAHRİBATI VAR,BURADA KONU İNSANIN GÜNLÜK YAŞAMINDAKİ ENERJİ...
  9. emine_t

İkizdere Kurtuldu

Ynt: İkizdere Kurtuldu Genel mesajdır... Şu tatil günümde ve bu güzel 29 Ekim gününde birkaç satır yazmaya zaman ayırıyorum arkadaşlar. Bu forum konusuna mesaj yazan,düşünce bildiren değerli arkadaşlarımdan konu başlığı altında gereksiz polemik yaratmamalarını ÖNEMLE RİCA EDİYORUM. Enerji...
  10. emine_t

İkizdere Kurtuldu

Ynt: İkizdere Kurtuldu Doruk5910 selam... Öncelikle şu kızgın halinden sıyrılmanı öneririm...Hali hazırda tanışma formunda da yazdıkların aklımı kurcaladı... Bir dernek var ki adını söylemeyeceğim,HASANKEYF üzerinden reklam yapıyor !. Bunu ordaki insanlarla konuşunca daha da iyi anladım,BOŞ...
  11. emine_t

İkizdere Kurtuldu

Ynt: İkizdere Kurtuldu Merhaba arkadaşlar, Doğa düşmanları harekete geçmiş evet... Aşağıda dernek sayfasına ait linkte bir açıklama var... Biz yine de umudumuzu kaybetmeyelim. http://www.ikizderedernegi.org/baskan_sit_aciklama2.php CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN !
  12. emine_t

İkizdere Kurtuldu

Ynt: İkizdere Kurtuldu Merhaba arkadaşlar, Duyarlı olalım böyle bilgileri paylaşalım. Kulaktan kulağa olan söylentiler her zaman can sıkıcıdır. Gelişmeleri resmi kurumların sitelerinden takip edelim. İşten güçten birşeyleri göremezsem lütfen bana bilgi verin. Çok teşekkürler...
  13. emine_t

İkizdere Kurtuldu

Ynt: İkizdere Kurtuldu One minute !!!! :) Öhhöm öhhöm... Arkadaşlar profesyonel dedikçe,BEN AMATÖRÜM DEMEKTEN GURUR DUYUYORUM...Asıl mesleğimin yanısıra uzunnn zamandır ilgiliyim fotoğrafçılıkla. Tabii yardımcı olurum sorun değil. Sitede de fotoğrafçılık diye bir bölüm var....Orada da kendimi...
  14. emine_t

İkizdere Kurtuldu

Ynt: İkizdere Kurtuldu Kaçak işler müdürü de kimdir? Her ne ise... Gökyüzü delindi... İstanbul yağmurlu... Life in İstanbul projem için çekilecek dünya kdr fotoğraf var bekleyen... Artık bir şekilde cesaret edip halledeceğim bu işi... 29 Ekim günü de böyle yağmur olursa yani yarın ve...
  15. emine_t

İkizdere Kurtuldu

Ynt: İkizdere Kurtuldu Günaydın arkadaşlar... Bizim medya cidden garip... İnternet zannediyorum haber alma özgürlüğünde 1. sırada. Haber hürriyet.com.tr de yayınlanmıştır. Diğer bilgiler için de : http://ikizderedernegi.org/ dan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Yarın cumhuriyetmizin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,877
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri