Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet maalesef henüz teslimat yok Haziranın ilk haftasında olacak teslimat için ağustosun son haftasına razıyım artık. Özellikle 3.75 modellerde teslimat epey gecikti. Adana Mersin'de Kasım sonuna kadar deniz kenarında karavan keyfi olur hatta yazdan daha iyi diyebilirim tesellimiz bu artık.
Merhaba. Diğer fabrikamız açıldı. Nisan mayıs ve haziran ayı 3.75 modelleri orada üretilecek. Malzeme tedaripinde bir sorun ve gecikme yaşadık. Diğer fabrikadan karavan bu hafta çıkmaya başladı kısa zamanda hızlanmayı planlıyoruz. Şuan net bir tarih veremiyoruz maalesef. Renk seçimi için size...
Görüştüm Murat Bey isterseniz paranızı iade edelim modundalar nasılsa yüzde elli zam geldi diye.yeni fabrika kuruyorlarmış sanırım 3.75 i orada üreteceklerini şu an var olan fabrikada 3.75 üretimini durdurmuşlar sanki
Sosyal medya kullanmıyorum oradan takip şansın olmadı benim teslimat an itibariyle 1 ay geçti 1 ay sonrasında Ağustos başına teslim etseler razıyım.mayıs Haziran teslim alacaklardan alan var mı gruplarda yazanlardan
Erba karavandan sipariş verip karavanı teslim alan veya tarih alan var mı acaba?bilgi verirseniz sevinirim. Benim sipariş 1 ay gecikti arayıp soran da yok sıkıntılı bir durum
05323457150 Onur Başoğlu bu numaradan daha net bilgi alabilirsiniz. Benim öğrendiğim kavak kontra üretim olacak Ocak gibi çıkacak belki seri üretime birkaç ay sonra geçerler fiyat 50-55₺ KDV dahil idi tabii kurlar uçuyor maalesef. Dediğim kişi arayıp bilgi alabilir bizimle de paylaşabilirsiniz 😀👋
Hayırlı olsun ağız tadıyla güzel günlerde kullanın.dün ilanda 2. Eline 53.000₺ yazmışlardı. Piyasa şartlarında 37.000₺ cazip görünüyor. Hangi aya yazıldınız emin olun alırken iyi fiyattan almışım dersiniz. Muhtemelen yılbaşına Erba 4.00 m. Kavak kontra çıkıyor 50-55 bin civarında fiyatla bakalım...